UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
💻 Продаю ноутбук Dell у чудовому стані Шукаєш потужний ноутбук для роботи, навчання або ігор? Це твій шанс! 🔹 Екран: 15,6", Full HD 🔹 Процесор: Intel Core i5-9300H, 4,1 ГГц 🔹 Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1650, 4 ГБ 🔹 Пам'ять: SSD 256 GB + 1 TB HDD 🔹 ОС: Linux (можна змінити) 🔹 Інтерфейси: Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, USB Type-C 🎁 Бонус: 2 кабелі для зарядки (євровиделка + місцева). Зручно для подорожей без перехідників! 💸 Ціна: 400 CAD 🏙 Забрати у Beltline або Downtown. Пиши в лічку, якщо цікавить! 🔥
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі. Розглядаю вакансії на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень і т.д.). Маю понад 3 роки досвіду роботи на складі, де працював із системами управління складом (WMS), сканером штрих-кодів та займався підготовкою онлайн замовлень. Швидко навчаюся, готовий опанувати керування навантажувачем. Моя англійська поки що не дуже сильна – добре розумію, але говорити ще важко. Буду вдячний за будь-які пропозиції!
-
Гриль з повним балоном, 100$
-
Не знаю на счет маршрута, но в MoJo's License & Registry адекватные принимающие, не валят
-
Доброго дня, спільното! Пропоную послуги репетитора з української мови та математики з 1 по 6 клас. Я нещодавно переїхала з України. Педагогічний стаж 27 років і репетиторська робота 13 років. Зможу допомогти вашим діткам вдосконалити учбові навички, використовуючи цікаві форми та методи занять, знайду індивідуальний підхід до кожного.
-
Доброго дня, спільното! Пропоную послуги репетитора з української мови та математики з 1 по 6 клас. Я нещодавно переїхала з України. Педагогічний стаж 27 років і репетиторська робота 13 років. Зможу допомогти вашим діткам вдосконалити учбові навички, використовуючи цікаві форми та методи занять, знайду індивідуальний підхід до кожного.
-
BREAKING: режиссёром «Человека-паука 4» выступит Дестин Дэниел Креттон («Шан-Чи», «Чудо-человек») Это подтверждает THR. Сценарий вновь напишут Крис МакКенна и Эрик Соммерс, которые до этого работали над прошлой трилогией. Съёмки стартуют в начале следующего года. Выбор, в принципе, приемлемый, если особенно вспомнить боевые сцены в его прошлом кинокомиксе.
-
Дівчата всім привіт ☺️ Відкриваю набір в групу віком від 1 року до 2 років 🩷🩵 Запрошую вас та ваших малюків на мої авторські заняття з раннього розвитку🌈 ClapClap | Заняття для дітей | Calgary Заняття спрямовані на розвиток мовлення, дрібної та крупної моторики, сенсорного сприйняття, творчої уяви, соціальних навичок і багато іншого 🌿 Ми весело граємо, вчимося та розвиваємося в теплій і дружній атмосфері, розроблено мною спеціально для найменших 🤗 Коли ? - 14 вересня субота❗️❗️ Час ? - 10.30 - 12.00 Локація ? - 1710 Radisson Dr Вартість? - 25 cad Групи 6 місяців - 1 рік 1 рік - 2 роки 2 роки - 3 з половиною років Для запису пишіть в приватні повідомлення ☀️
-
Дівчата всім привіт ☺️ Відкриваю набір в групу віком від 1 року до 2 років 🩷🩵 Запрошую вас та ваших малюків на мої авторські заняття з раннього розвитку🌈 ClapClap | Заняття для дітей | Calgary Заняття спрямовані на розвиток мовлення, дрібної та крупної моторики, сенсорного сприйняття, творчої уяви, соціальних навичок і багато іншого 🌿 Ми весело граємо, вчимося та розвиваємося в теплій і дружній атмосфері, розроблено мною спеціально для найменших 🤗 Коли ? - 14 вересня субота❗️❗️ Час ? - 10.30 - 12.00 Локація ? - 1710 Radisson Dr Вартість? - 25 cad Групи 6 місяців - 1 рік 1 рік - 2 роки 2 роки - 3 з половиною років Для запису пишіть в приватні повідомлення ☀️
-
Привіт! Може хтось продає розкладний диван? Буду вдячна за будь-які пропозиції 🙏🏼
-
Привіт! Перше, треба подивитись що саме Вам запропонує Rogers. Бо часто вони пропонують своїм існуючим клієнтам дуже класні умови.