UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
✨ Ремонтні роботи з гарантією якості! ✨ Привіт, друзі! Я займаюсь внутрішніми та зовнішніми ремонтними роботами, щоб забезпечити вашій оселі нове життя! Мої послуги включають фарбування, шпаклювання стін, вкладання підлоги (лінолеум, паркет, плитка), встановлення вікон та дверей, розширення чи розділення кімнат, обробка деревини (опалубка, вагонка), а також роботи з балконами). 👇 Трошки докладніше про мої вміння✨✨ Електромонтажні роботи: Встановлення електрики, світильників, розеток, вимикачів Будівельні конструкції: Зведення стін, монтаж даху, утеплення будинку. Ландшафтний дизайн: Влаштування саду, парковки, вибір рослин та декору. Ремонт меблів: Відновлення та перетягування меблів, реставрація дерев'яних виробів. 🏗🛠🌿 Я готовий зробити ваш будинок мрії реальністю! Звертайтесь за консультацією та деталями проекту. Ваш затишок - моя відповідальність! Ви можите побачити деякі мої проекти перейшовши по посиланню Звертайтеся +13682998608 #реконструкція #ремонт #будівництво #новийвигляддому 🏡🔨✨
-
Куплю/ продам USDT. Личная встреча в Калгари. Курс на день обмена. Помогу перевести деньги с любого города Украины или Европы в любой большой город Канады. Сделаю вам выдачу наличными день в день. Рекомендации участников чата.
-
Отлично, теперь после смерти ты станешь скелетом-лучником, а не обычным пехотинцем:-) А если на коне научится ездить - то черным рыцарем вообще!
-
Шановне панство, доброго дня! Перездається контракт на кімнату для двох людей в будинку в районі NW. З 13 жовтня до кінця 2024 року, з можливістю продовження. Кімната велика та світла, є два ліжка, стіл, стілець та велика вбудована шафа Ціна за кімнату - 1100 CAD/місяць + залогова сума в розмірі місячного проживання (комунальні послуги включені) Дуже комфортне розташування в тихому районі (NorthWest, Dalton Dr.) Поруч: •Walmart, Winners, Safeway Co-op, Canadian Tire • Dalhousie Station (метро) • автобуси в різні напрямки. Якщо вас цікавить цей варіант пишіть, будь ласка, в особисті повідомлення.
-
Здається дуже гарний 2 кімнатний бейсмент з 1 жовтня, заїжджати можна вже. Теплий і затишний з досить великими вікнами, є пральня. А також в бейсменті є посумийна машина та гарний електричний камін з імітацією справжнього. Можете телефонувати за номером на фото та домовлятися про зустріч. Також можете подивитися фото за посиланням нижче.412 37 ST SW near Westbrook Mall. www.facebook.com/share/Zn8kYqUqsKfDHpPn/?mibextid=79PoIi.
-
Прям є трохи якщо чесно .З свого досвіду можу сказати що тут таких як я більша половина
-
Добрий день усім! Віддам безкоштовно речі(осінні, літні, зимові, весняні, всього потрошку😄 речі домашні і «парадно-вихідні») для дівчинки/жінки, зріст 155-160, розмір xs/s, також віддаю сумки, бажано забрати все разом, даунтаун Приїхати можна сьогодні до 9 вечора або завтра до 3 Речі вже заброньовані