UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Рекомендую звернутися до Ольги Вона вам аргументовано допоможе у ваших справах у Канаді Напишіть їй @Voznaolga т.5879683095
-
Ecли Baм uнтepeceн удалённый зapaботок бoлee 5ОО дoллapoв в дeнь, пuшuте + в лuчный чaт.
-
Ecли Baм uнтepeceн удалённый зapaботок бoлee 5ОО дoллapoв в дeнь, пuшuте + в лuчный чaт.
-
Всем доброй ночи. Если кто не спит - подскажите, пожалуйста, - а надо перед Канадой, менять права украинские на международные?
-
-
Вот спасибо огромное за ответ. Нет, не книжка, как ID картка. Я вот и думаю, здесь всё равно изымать их будут. Главное, чтобы канадцам понятно было, что это такое)))
-
Доброго дня Я помічник нотаріуса в Україні Надаю безкоштовні юридичні консультації з приводу: - оформлення довіреностей на продаж авто - оформлення спадщини - оформлення довіреностей для купівлі-продажу або дарування майна - оформлення довіреностей на отримання документів з університету - оформлення інших довіреностей та заяв з-за кордону Перебуваючи закордоном, Ви можете оформити нерухомість, автомобілі або документи на території України, і я з радістю Вам допоможу ☺️ @lawgtg Артем
-
Тут все дуже дуже довго. Канадська медицина вбиває. Як вдова чоловіка з раком: втікайте кудись в Німеччину чи Ізраїль та рятуйте дружину.
-
Приветствую, предоставляю возможность, партнерства в пассивном направлении с доходом более 400$ в день.