UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня/вечора/ночі всім Ми звільняємо свою затишну 1 bedroom квартиру, в якій ми мешкали з моменту свого приїзду в Калгарі. 1611 23 Ave SW. Вільна з кінця жовтня! Квартира на 2 поверсі, біля 700 квадратних фітів, з великими кімнатами і балконом. Є одна велика шафа в спальні, і комора для зберігання речей, і ще одна шафа в коридорі. Пралка на поверсі (наступні двері від квартири). Дуже дешевий критий паркінг ($25). Комунальні платежі включені крім електрики( макс 50) . Це близько до автобусів і загалом до центру (Район Bankview), автобусні лінії 6 ,7 ,22 ,414, недалеко до 2 і 15 хвилин пішки до синього с-трейна. Поруч 2 школи, 17 авеню з магазинами і кафе Район дуже затишний, тихий, спокійний хоч і не далеко від центру, вікна на парк. Ціна - 1675 КАД Можна проживати з тваринами. Меблі можемо залишити за домовленістю За деталями пишіть в особисті
-
Допоможу відновити українське водійське посвідчення 🇺🇦 Якщо ви обміняли свої права на канадські і тепер не знаєте, як повернути українські, я можу допомогти! Я допоможу вам розібратися з усіма документами та процесом. -Особистий супровід у процесі відновлення -Консультації та допомога з документами -Підтримка на кожному кроці Пишіть у особисті повідомлення, все вирішимо 😊
-
Квает*
-
Не кует, а cuaet ))))
-
Допоможу відновити українське водійське посвідчення 🇺🇦 Якщо ви обміняли свої права на канадські і тепер не знаєте, як повернути українські, я можу допомогти! Я допоможу вам розібратися з усіма документами та процесом. -Особистий супровід у процесі відновлення -Консультації та допомога з документами -Підтримка на кожному кроці Пишіть у особисті повідомлення, все вирішимо 😊
-
Understandable Have a nice day
-
轻松赚钱,从高收入手机开始!
-
Всем привет и хорошего дня. Ищу переводчика на 11 октября подробности личных сообщений
-
-
Продам iPhone 15 pro 128gb состояние нового, на екране с самого начала защитное стекло. 9 циклов зарядки всего. Цена 1100 реальному покупателю немного могу уступить
-
Стол и 4 стула 100$
-
Стол под телевизор с камином 150$
-
Всем привет , переезжаю всё распродаю что то отдаю даром.
-
Привіт 🎁🎁🎁🎁-20% Мене звати Наталі та я hairdresser ✨працюю в салоні на 17 AV SW В цьому місяці в мене день народження 🎂 та я хочу подарувати вам знижку -20%🙈🙈🙈🙈 В мої послуги входить: - фарбування однотон 100$ - фарбування коріння 60$ - кератин 260-320$ - ботокс 240-300$ - холодна реконструкція 140-180$ -брови 40-60$ -вії 50$ www.instagram.com/natali_kultaeva?igsh=MTlhdzc1YTFweTJ4Yg%3D%3D&utm_source=qr