UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, якщо стосовно мобільного, то можете мені написати.
-
Привіт , теж питання щодо телуса. Я не розумію що це взагалі відбуваеться. Був у нас контракт по 70$. Переїхали на нову квартиру.хотіли перенести, і тут почалося. ...😠. Я тричі робила трансфер в аплікації. Приходе лист ,що отримано. Інгліш так собі , тому вирішила не звонити ,а онлайн. Неділя нічого ,звонимо. 40 хвилин незрозумілих допитів. Реально таке випитував вроді я банк хочу грабувати. Хоча просто сказала ,а вонт мув май інт нью адрес. Що тут не зрозуміло? Ну ок , довго це виясняли ,сказав тепер по 110 , ще понараховували якісь платежки, пройшло 4 дні , ждем, сьогодні прийшов лист що вам відправлена посилка .... і трек номер. Яка посилка? У мене в домі вже е роутер телус, і наш з тої квартири е ,що вони шлють. Невже це така проблема просто перенести інтернет на новий адрес. 2 неділі,нема слів. Хтось знае ?
-
трекінг номер - то вам надіслали новий роутер
-
домашній файбер в них непоганий, а от саппорт в них ніякий. тре дзвонити, ругатись, та погрожувати розірвати контракт, тоді і ціну можуть передивитись. я плачу за гігабіт 62$. а ось з мобільним вони зовсім тугеньки, і до них дійде коли я на боксінг дей перейду до іншого оператора
-
Це жах. В мене ще 1,5 року . Я не розумію що це взагалі...за бред .
-
З середини листопада звільняється двокімнатна квартира на 20-му поверсі в Даунтауні. 1121 6 Ave SW, Calgary, AB. 796 sq ft Передамо контракт зі збереженням ціни у розмірі 2200 CAD/міс, Damage deposit всього 500 CAD. Паркінг 100 CAD/міс (за потреби). Контракт у нас до літа. PET FRIENDLY. Квартира дуже простора, світла, з гарним видом з вікна. З техніки є пральна машина, сушарка, холодильник, плита та посудомийка. Квартира здається без меблів, посуду, засобів для прибирання, тощо. У будівлі є спортзал, підземний паркінг, консьєрж. станція CTrain Downtown Kerby, вихід до річки і до парку. 10 хв до КооПа. Є walk in клініки неподалеку, садочки і школи. Якщо немає роботи то можна надати лендлорду bank statement як підтвердження платоспроможності. Пишіть в особисті якщо зацікавлені. Гарного дня!
-
але часу витрачається прірва, згоден
-
it depends on your mood. when I’m pretty angry/sad, it’s funny 🙂
-
а те що в них звязок гівно - вони і самі знають, він з кожним роком все гірше і гірше
-
ну ось з мобільним я і перейду. а з домашнім з 110 спочатку 90, потім 82, потім 72, зайшлись на 62, але я взагалі хотів 50 =) тре просто трішки аргументувати то
-
17 жовтня — Безкоштовна інформаційна сесія для українських старшокласників і випускників, та їх батьків: Вища освіта в Канаді. Вступ 2024/2025 для українців Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням на сайті 👇 www.eventbrite.com/e/1040027619607