UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привет, цена вопроса???
-
Доброго вечора, Придбав куртку Columbia "Men's Marquam Peak Fusion™ Insulated Parka", але не впевнений, чи вона витримає зиму в Калгарі. Якщо у когось є така сама, поділіться, будь ласка, досвідом, як вона справляється з холодом тут. Дякую заздалегідь!
-
Цікавить досвід саме носіння цієї куртки.
-
Злі ви , може в людини це перша зима
-
Розумію і вас ) але це ж не означає не коректність питання 🫠
-
А ви на вулиці працюєте? Зима в Калгарі не така страшна як її малюють.
-
Дуже глибокі паралелі 🫠
-
Ну тут сухо и минус 30. Кто-то в худи и лёгкой куртке, кто-то в парке и термобелье 🤗🤷
-
Можливо хтось буде їхати найближчим часом з України до Канади. Треба взяти невелику передачу до 2 кг., за винагороду. Якщо такі є напишіть мені у приватні будь-ласка. Дякую!
-
Можливо хтось буде їхати найближчим часом з України до Канади. Треба взяти невелику передачу до 2 кг., за винагороду. Якщо такі є напишіть мені у приватні будь-ласка. Дякую!
-
Привіт. Можете взяти з України посилку до 2 кг. (дитячий одяг та ліки (краплі від носа та таблетки від шлунку))? Не безкоштовно.
-
Дасть Бог - побачу
-
Пасажирські перевезення з 🇺🇦 до 🇪🇺 та навпаки ‼️ Оплата під час посадки ‼️ ✏️ Замовити: 📱 @Ticket_UKRBUS 📱 +380 686 094 106 (Viber, Telegram, WhatsApp) НАШ КАНАЛ
-
-
Ні, чисто пройтись по вилиці до магазина чи с треїн