UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хороший знайомий написав мені про роботу. Якщо когось цікавить пишіть мені. And if you know any man looking for work and has a drivers license. My landscaping company is looking for one new worker For the work, the salary depends on experience and reliability (the range is from $2,500 - $2,800). The work is about 4-11 days a month in total. Clearing snow off sidewalks. Some months we only have to work 4 days, and some months maybe we work 11 days in the month. The salary is the same, even if there is no work to do. The person will need to have a Canadian drivers license. If they don’t have a car, no problem, I can give them a work truck to use even when not at work. І якщо ви знаєте будь-якого чоловіка, який шукає роботу і має водійські права. Моя ландшафтна компанія шукає одного нового працівника За роботу заробітна плата залежить від досвіду та надійності (діапазон від 2500$ - 2800$). Загалом робота 4-11 днів на місяць. Розчищення тротуарів від снігу. У деякі місяці нам потрібно працювати лише 4 дні, а в деякі місяці, можливо, ми працюємо 11 днів у місяці. Зарплата така ж, навіть якщо роботи немає. Особа повинна буде мати канадські водійські права. Якщо у них немає автомобіля, не біда, я можу дати їм робочу вантажівку, щоб вони користувалися нею, навіть коли вони не на роботі.
-
Вітаю очікуєм цуценят Мальтипу в грудні. Дорого але якість відповідна 🐶
-
Ну як для собачки то не дорого, але мається на увазі що не дешево та не безкоштовно У мене мальтезе та мальтипу цуценята в діапазоні 2-3К Це дорого?)
-
Привіт, продам зимову курточку “Champion” , розмір L , ціна $80 , купляв на кінці січня.
-
А кто идет на мумий тролль?
-
Требуются специалисты по укладке кирпичной кладки! Компания ищет квалифицированных каменщиков с опытом работы. Требования: • Опыт работы в укладке кирпича • Ответственность и пунктуальность • Умение работать в команде , и самостоятельно. Условия: • Оплата по результатам выполненных объёмов (сдельная) Если вы заинтересованы и готовы работать на результат, свяжитесь с нами для получения подробной информации!
-
Привет 😊 🔨 В компанию Restorations требуются плотники. Возможно, у кого-то есть опыт работы или понимание, как выполнять финишный ремонт в жилье, а также желание обучаться. Требование: наличие водительских прав категории 5. ❗️Пожалуйста, если вас интересует работа на полную занятость, отправьте свое резюме мне в личные сообщения. (Резюме должно быть на английском языке)
-
В 2000-х годах разве только:)
-
В компанії, де я працюю є відкриті вакансії. Це клінінгова компанія, займаємося прибиранням і обслуговуванням готельних номерів. Знаходиться в годині їзди від Калгарі. Є довозка до роботи і назад. - Шукаємо два хлопця на позицію мейтененса. Обовʼязково наявність водійських прав та базове розуміння англійської мови. Також потрібен досвід в покрасці стін - Шукаємо людину на лаундрі (прання білизни) з обовʼязковим безкоштовним проживанням на офісі. Наявність водійських прав та базове розуміння англійської мови. Заробітна плата на старт 17$ За деталями звертайтеся у вотс ап за номером +1 (587) 579-3121