UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю майстра який займається встановленням підлоги, або може допомогти за відновленням цього пошкодження
-
Усе по 15. Livingston NW
-
Шукаю майстра який займається встановленням підлоги. Або який працює з деревом потрібно відновити ось ці пошкодження
-
Шукаю майстра який займається деревом, або встановленням підлоги.. Потрібно відновити ось це пошкодження
-
Продаю все для кемпу. В ідеальному стані. Використовувала один раз. Холодильник 50 Спальні мішки по 20 Мангал+ вугілля 15 Лампа газова для приготування з балоном 20
-
Зимові чоботи. Одягали 2 рази. Не підходить розмір. 35$ NW Livingston
-
50 зручна в використанні. Швидке приготування гарантоване і підігрів.
-
Livingston
-
Всем привет. Подскажите как подписаться на рассылку от www.wendys.com чтобы приходили флаеры на физический почтовый адрес? Спасибо
-
З 1 грудня. 2 спальні. 1700+30% комуналка NW Livingston
-
Toyota CHR 2018 XLE 2.0 cvt 17900$ -147тыс км -адаптивный круиз -подогрев сидений -камера заднего вида -новый аккумулятор -полный сервис пройден весной(колодки, ремень, все жидкости) Срочно!
-
Як обрати рієлтора, коли пропозицій так багато? Багато українців зараз замислюються про покупку власного житла в Калгарі. У Канаді важко уявити угоду з купівлі чи продажу нерухомості без участі рієлтора. Це не лише фахівець із ліцензією, а й людина, яка пройшла тривале навчання, щоб здобути кваліфікацію. У моєму випадку, це зайняло 11 місяців, оскільки я отримувала ліцензію не лише на житлову нерухомість, а і на комерційну та сільську. Тому, якщо ви хочете купити/орендувати приміщення для бізнесу, або купити ферму🐥🦆🐂🐏 - Welcome😉 Всі ліцензовані рієлтори в Калгарі – кваліфіковані спеціалісти. Вам варто обрати того, з ким буде комфортно співпрацювати, хто поділяє ваші цінності та стиль спілкування. На мою думку, на сучасному ринку нерухомості в Калгарі важлива швидкість. Тому, якщо вас зацікавив об’єкт, краще якомога швидше домовитися про перегляд. Якщо вам потрібен рієлтор, який працює оперативно, позитивно та з приємним підходом, я завжди до ваших послуг 🤗 Hanna Hohol Real Estate Agent 647-807-3098
-
я би не обирав TD хочаб тому, що їх штрафанули в США на 40 мільярдів
-
А можна пару слів чому саме в бмо відкривали? Вирішує для себе зараз який банк обрати
-
Привіт,кого цікавить підробіток на пʼятницю? Це прибирання,бажано людина з досвідом. Мова спілкування англійська або польська. Пишіть в приват!!
-
бмо, Іраклі
-
Привіт, підскажіть можливо хтось з вас відкривав бізнес акаунт в банку, який можете порадити для цього? Я схиляюсь до TD, тому друге питання можливе ви знаєте відділення де працюють наші люди? Буду вдячна за відповідь ☺️