UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ПК-версия Dragon Age: The Veilguard оказалась попросту потрясающей, заключают в Digital Foundry. • При первом запуске проходит полная компеляция шейдеров (может занимать от 4 до 10 минут), зато за всю игру вы не встретите ни одного статтера. • Очень оптимизированная игра с минимальными техническими проблемами — на фоне других ААА-релизов это буквально аномалия. • Настройки на ПК очень показательные и всё, кроме пары параметров, можно менять без перезапуска игры. • Игра выглядит хорошо даже на консолях, но ПК-версия предоставляет огромное количество опций с графикой выше консольных версий — тут есть даже полная трассировка лучей без ограничений, благодаря чему можно не экономить на детализации отражений и тому подобного. • Даже на стареньких и бюджетных процессорах легко выжать 60 кадров в секунду — при желании даже с трассировкой лучей. • Интро — самая «тяжёлая» часть игры по части нагрузки на железо.
-
Здається квартира, 2 bedroom, 2 bathroom, велика laundry, теплий підземний паркінг, дуже великий балкон (patio) з виглядом на гори, Seton SE, дуже спокійний, сімейний, затишний район. Будинок новий, ми перші орендарі. Магазини і супермаркети в пішій доступності, автобусна зупинка біля будинку, великий дитячий майданчик напроти будинку. Контракт офіційно завершується 1 Грудня, але ми терміново шукаємо сімʼю, яка зможе заїхати 1 або 15 Листопада. Вартість 2250 плюс комунальні окремо.
-
Фото головного офісу орендодавців за адресою за 1515 5 St SW, Calgary, AB T2R не повертають залогову сумму обманюють орендаторів.
-
Ви шось недоговорюете.. ви коли здавали житло ,у вас його прийняли і повинні були сказати через скільки повернуть ,там е 10 днів. Я в цьому місяці теж переїзжала . Вам сказали що? Чого не повертають?
-
Доброго дня! Коли я здавав житло, бухгалтер в офісі спочатку пообіцяв повернути заставну суму протягом трьох днів. Пізніше мені сказали, що це буде протягом десяти днів, потім термін був продовжений до місяця. Зараз зі мною не виходять на зв’язок, і я не отримав жодних подальших пояснень щодо причин затримки повернення коштів. Буду вдячний за вашу допомогу у цьому питанні.
-
Кросівки розмір 7 55$ Сумка 10$ Плаття хс-м 15$ Футболка с 12$ одіта лише раз Кофта с 15$ Рожеві штани 10$
-
С декабря сдаются 1 bedroom апартаменты (есть возможность заехать с середины ноября и до декабря бесплатно). Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах
-
Походу то тільки я настільки старий, що мені і мінімальна графіка виглядає приємно для ока
-
Любі українці! Якщо ви або ваші близькі плануєте прибути до Калгарі🇨🇦, ми будемо раді зустріти вас в аеропорту. Завітайте до нашого офісу на першому поверсі аеропорту YYC, біля 17 виходу. Або ж шукайте наших представників з написом на планшеті: “Help for Ukrainians”. Ми можемо вам допомогти: 🛌 з інформацією щодо тимчасового розміщення; 📄 з першими кроками в Калгарі; ✈️ зорієнтуватися в аеропорту! Bи можете зв’язатись з нами до вашого прибуття: 📧 [email protected] 📧 [email protected] Dear Ukrainians! If you or your relatives/friends are coming to Calgary🇨🇦, we are at the Airport to welcome you. Upon arrival, please visit our office near Door 17 on arrival level of the Calgary Airport. Or just look for our colleague with a sign: "Help for Ukrainians". We can help you with: 🛌 Information about temporary accommodation. 📃 Guide you on your first steps in Calgary! Or ✈️ At least assist you at the Airport! Connect with us before arrival: 📧 [email protected] 📧 [email protected]
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-