UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам! Машинка для стрижки, в ідеальному стані Ціна 60$
-
Доброго дня!на меблеву фабрику потрібна дівчина. Графік роботи з 7.30 до 4.30-5.00. Район S.E, Barlow. Можна без досвіду. Володіння англійською мовою, хоча б на рівні розуміння, обовʼязкове (для спілкування з менеджером). Зп 16$ за год
-
Всім привіт Дайте будь ласка контакти, чи займається хтось із Українців грумінгом? У нас у кішки (мейн кун) зʼявилося багато колтунів, потрібно щось з цим зробити. Завчасно дякую😊
-
Написала в пп
-
//_-
-
📱iPhone 16 лише $14/міс лізинг або лише $30/міс розстрочка! Market Mall WOW mobile boutique
-
📱iPhone 16 лише $14/міс лізинг або лише $30/міс розстрочка! Market Mall WOW mobile boutique
-
Вітаю! З 1 грудня є вільна кімната на 50 Doverdale Mews SE! ТІЛЬКИ ЖІНКИ/ДІВЧАТА та без домашніх улюбленців, будь-ласка! Повністю облаштована кімната для проживання. За більш детальною інформацією пишіть в особисті. ЦІНА-700са$( в цю суму входить все!)
-
Возможно потому, что кооператорс не имеет проблем со страховыми выплатами. А если и имеет, то это единичные случаи. А вот про Миллениум наслышан от канадцев, что или вообще не выплачивают или платят процентов 30% от того, что платят обычно в таких же случаях другие страховые конторы. П.с. у меня был страховой случай и цена которую выплатил кооператорс больше чем устроила.
-
Я слышал, что есть "липовые" страховые. И там прайс ниже в разы чем даже в Миллениум. Там я понимаю, что люди не ждут никаких выплат. Но с Миллениумом другая ситуация. Платить такие деньги за страховку и не ожидать от страховки ничего, ну я не знаю, тяжело это представить.