UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам електробайк, розкладний, швидкiсть до 45 км/год, зарядки вистачить до 4 годин, 4 швидкостi, використовувався 1 сезон - проïхав бiля 300 км всього, як новий. Йде з сумкою, шоломом, дитячий багажник зi спинкою. Завжки стояв в будинку, не на вулицi, все в порядку, шкода продавати, але переïжджаю. Моя втрата, ваша удача. Купляла онлайн в London Drugs. Вага людини вказано до 100 кг, але я б радила не бiльше 85. Цiна 450$. Забирати Silverado SW, або привезу за навеличку доп плату
-
Какой? В центре не будет в этом году
-
Кто знает когда каток откроют?
-
Тут вроде
-
Доброго дня. Потрібна порада. Знімаємо квартиру в будинку на 4 квартири. Власник один. Три місяці тому в квартиру на першому поверсі вселились нові тенанти, які зробили з квартири буквально якийсь притон. Незрозуміло, скільки їх там живе, хтось приіздить вночі, гримає дверима 24/7, якісь крики, метушня, постійний шум, просто неможливо взагалі знаходитись вдома. Вони знімають гараж, в який, здається, звозять крадені речі. Хтось вночі їм розбив вікно, була поліція. Я зв'язалась з власником, він каже, що частина квартири ніби то здається на airbnb тими, хто там живе. Сам власник нічого не робить, його тут немає, менеджера також зараз немає. Порадьте, будь ласка, робити в даній ситуації, чи можливо якось змусити власника або виселити тих, хто там живе, або прийняти міри? Дякую за пораду
-
А вот хз. Писали про елку, щас вспомню
-
А що вони зроблять? Кожну ніч викликати не варіант, враховуючи, що вони нічого не роблять.