UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Приветствую всех, ищу опытного специалиста в строительную компанию, на постоянную работу, мы занимаемся установкой кухонь, дверей, установка различных декораций, делаем внутренний ремонт. Требования: машина, опыт работы в строительстве по внутренним работам, минимальный англ для понимаю элементарных вещей! Заинтересованных прошу написать мне в личные сообщения.
-
Привіт А шарить хтось за меблеві склади з норм цінами? Наприклад ТВ стенди Зараз ще піду по пошуку шукати в чаті)
-
🔥BLACK FRIDAY!🔥 $29 - 20 ГБ Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique
-
Я можу приготувати Медовик або Наполеон) www.instagram.com/olenacake_ukr?igsh=MXkyMjd3cHo0dmhmYw%3D%3D&utm_source=qr
-
Шарон ( та що на яблука схожа велика ) продається в суперсторі ящиками , по 8 чи 10 шт , смачний як в Україні Називається kaki
-
Продам лижу 47дюймів FHD (1080). + Fire stickHD Amazon. Я користувався в основному ютуб, нетфлікс та плейстейшен. Інколи до ноута підключав Як додатковий екран. Працює без жодних зауважень. Ціна за комплект 90 баксів. Або пропонуйте свою ціну. З.и. ще є андроїд приставка, я нею не користуюсь. Х10. (віддам за 20 баксів).
-
Namaste 🙏🏻 🍁Йога-день: 1 грудня. Запрошуємо всіх на йога-день, який надасть вам можливість зупинитися, відчути момент і пізнати себе глибше. Якщо ви хочете розпочати свій вихідний з користю для тіла і душі, приєднуйтесь до нашого заходу, який включає: 🧘 Практику хатха-йоги для підтримки балансу і сили. 🧘♂️ Медитацію для заспокоєння розуму і внутрішньої гармонії. 📚 Лекцію (дихання і медитація), де ми розкриємо використання дихання для глибшого занурення в медитацію та його вплив на свідомість. 🌟 Чому варто прийти? У нашому метушливому світі ми постійно зайняті справами та турботами. Цей день – чудова нагода на мить зупинитися, відновити свої внутрішні ресурси, зануритися у практику йоги і знайти інший бік себе. Ми не можемо змінити свій старт, але можемо змінити свій фініш. Дата: 1 грудня. Час: 10:00 – 12:00pm Вартість: 25$ 📍 Місце проведення: Calgary 1709 8th AVE NE Для деталей та реєстрації прошу писати в особисті повідомлення.
-
Також продаю 2 стільці та маленький столик, всі меблі в ідеальному стані Ціна за все 70 Самовивіз 950 McPherson SQ NE