UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
📌Здається 2bedroom 1,5 bathroom квартира в районі Midnapore З 1 січня 2025. Поряд зупинка автобуса та 6 хвилин пішки до c-train Fish Creek station. Поряд парк , школи , маназини. Локація дуже зручна . Є великий балкон і кімната для зберігання. У будинку Підземний паркінг з мийкою для машини(Включено у вартість), кімната відпочинку , спортзал і сауна . Вартість 1800 CAD плюс світло . Депозит 1000 CAD. Контракт до 1 червня 2025 року з можливістю продовження. Бонус : 200 CAD при заселенні з 1 січня 2025 З тваринами не можна. Контакти : 5879668524
-
С 28.12 Пересдаю свой контракт на комнату в 3-х комнатной квартире. В квартире проживает молодая пара и один парень. Местоположение 909 5 ave SW 915$ в месяц + депозит 920 Контракт будет действителен до 1 апреля. В квартире стиральная машина и сушилка, вся коммуналка включена в стоимость Смарт дом, входные двери в дом, в квартиру, открываются с телефона через предложение, настройка температуры в квартире также регулируется с помощью предложения. 3 минуты ходьбы до станции C-Train 8 ave SW 5 минут ходьбы до станции C-Train 7 ave SW Рядом находится Ukraine by coffee, McDonald's, Liger Store, Circle K, и Princess Park. Важная информация: Только для одного человека без животных, от вас требуется поддержание чистоты за собой, в билдинге нельзя курить на балконе. В квартире ребята не против айкоса и вейпа. Заезд с 28.12 оплата снимается автоматически каждого 1 числа месяца
-
Придивіться до дитини уважніше, чи вже не час бігти до логопеда? Якщо до 4 років дитина не вимовляє базових звуків, або вимовляє їх не правильно, це може сформуватись в дефекти мовлення, які в майбутньому виправити буде складніше Але без паніки, LinguaStart пропонує професійну діагностику логопеда після якої ви отримаєте чіткий висновок і корекційний план для вашої дитини, що допоможе попередити і виправити дефекти мовлення на ранніх етапах їх розвитку. Записуйтесь на безкоштовну діагностику вже сьогодні. За деталями пишіть в приватні
-
Доброго дня спільнота мене звати Любомир шукаю кімнату на підселення з кимось не за всі гроші світу бюджет до 900 $ бажано недалеко від центру, всім дякую в кого є якісь пропозиції пишіть будь ласка.
-
На неї зла не тримаю, просто дурненька могла мати більше, а вирішила задовольнитися копійками, хай живе з цим
-
Так, бо телефонувала до мене з вівторка на середу, а голос від чоловічого я відрізнити ще можу)
-
Це про мене, в деякі моменти життя😂
-
youtube.com/shorts/uduwojRua_Y?si=BLpUbou05N6sR0ch
-
Я вінду активувати в 2024 році не спроможний, як я маю фотки шукати в інтернеті яких там мілліард😂
-
Так, коханка Коломойського, приведу приклад: у Тебе перше побачення з незнайомим тобі челом, який на даний момент виходить що нічого тобі не винен, а він на це перше побачення приходить не з квітами а з COCO MADEMOISELLE чим поганий варіант, ну соррі квартиру в Калгарі ще не маю варіантів подарувати!?!
-
Але вона в переписці сказала що її олюблені, але через фін яму, не може на даний час собі дозволити і в чому я не правий
-
Привіт усім Можливо хтось працює у Mainstreet , або знає тих хто працює,хочу проконсультуватись на рахунок житла