UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть, будь ласка, скільки коштує зняти обмеження з Work Permit чи зараз це ще досі безплатно? Дякую
-
Перездаємо 1-к квартиру у зв'язку з переїздом в інше місто. Оренда $2000 Чудовий комплекс BLVD Beltline на 1221 Macleod Trail SE Поверх 33/35 (3 ліфти) Доступна з січня (дату заселення можемо узгодити) Контракт до 31/05/2025 (з можливістю продовження) 👍Поруч зупинка C-Train Victoria Park та декілька автобусних зупинок. Ми були першими мешканцями, стан квартири ідеальний. Вся техніка нова. ❗️В квартирі є пралка та сушка. Підземний паркінг (опалюється) + гостьовий паркінг., поряд з будинком є заправка Esso та мийка. Домашні улюбленці дозволені. У пішій доступності (10хв): 2 парки, 1 сквер, центральна бібліотека, супермаркет RCSuperstore, Sunterra Market, H-Mart, Shoppers Drug Mart, різні кав'ярні та багато іншого. У будинку є безліч зон для розваг: басейн, барбекю зона, ігрові кімнати, віртуальний гольф, більярд, бібліотека, коворкінг, окрема кухня де можна готувати (також проводяться майстер-класи), є безкоштовна кава, кімната для вечірок на 35 поверсі (там же є видова тераса), СПА для собак. P.S: за більш детальною інформацією у приват😉
-
Нічим, до них дійшло що навіть половина з поїхавших вже не повернеться, то ж намагаються це лігалізувати якось в надії на майбутнє
-
И чем это чревато/грозит? Пока непонятно?
-
Ну поляки в этом плане поинтереснее, имхо
-
То есть чисто украинская разработка бурбона?)
-
255 з дорослого здається
-
Куда, в Украину?
-
Можете підказати, я тут працює пільговий період у кредитних картах? Я користуюсь CIBC - 25 листопада я витратив певну суму коштів, в Україні пільговий період тривав би до кінця грудня (якщо моно), або 25 грудня (якщо ПриватБанк) Яка система з пільговим періодом тут? Доки мені треба покрити цю суму, щоб не було відсотків і не зіпсувати свій кредитний рейтинг?
-
Жінка, що відкривала мені кредитку в CIBC, на питання "як краще платити кредитку, щоб не мати проблем", відповіла, що просто гасить кредитку в нуль кожні два тижні. Вже третій рік роблю так само: оплачую весь поточний баланс 26 числа. І потім ще раз десь між 5 і 10 числом наступного місяця. Ніяких відсотків ще не було ні разу.
-
Здається в оренду 2-bedroom/2-bathroom квартира Адреса: 622 2nd Ave NE Ціна: 2000 дол./міс. Депозит: 1950 дол. Комунальні послуги: Оплата за електроенергію додатково. Основні переваги: • Повністю обладнана квартира, включаючи посудомийну та пральну машини. • Зручне розташування: • Близько зупинки автобусів 4, 5, 90. • Лише 15 хвилин пішки до зупинки City Hall. • Дозволено з тваринами. Для отримання додаткової інформації звертайтеся у приватні повідомлення.