UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Насправді, не зрозуміла. Але потрібно знати чи покриють вам лікування того самого зуба. Ось я також думаю чи не випали у сина пломби, що йому знову нарахували багато
-
Перездача контракту затишного таунхауса в Кренстоні. Будинок на три поверхи. Має велику гостьову кімнату з коридором, гардеробом та електричним каміном. Велика кухня + їдальня. Туалет на першому поверсі, вихід на заднє подвіря через кухню, дві кладовки в кухні. Посудомийка, холодильник, мікрохвильова піч, електрична духовка та поверхня дл приготування їжі. Другий поверх з трьома спальнями, лондрі та два санвузли, також є додаткова кладовка для одягу. На третьому поверсі дуже велика кімната може бути як ігрова або офіс чи додаткова спальня. Великий відкритий балкон з неймовірним виглядом. Включене паркомісце, також дозволено невелику тваринку та оплачено до кінця контракту за неї. Більше фото\відео - в приватні повідомлення. Дякую. Всі питання задавайте мені за телефоном +1 (825) 288-7992 Іра або сюди в телеграм.
-
Спасибо!
-
Если ни кто не ответит - дай знать завтра, поищу визитку как буду дома, в порядке живой очереди меняют, правда район аэропорта.
-
Upd без платити за підключення тарифу
-
Нужны услуги руфера, работа договорная - проблема течет крыша в нескольких местах ! Все вопросы и детали по телефону (587) 438-8118 Александр
-
Продаю набор LED-ламп на штативе (2 шт.). Состояние отличное, использовались всего пару раз. Идеально подходят для съемок, макияжа или освещения рабочего пространства. Цена: $30. Продаю зимнюю детскую обувь, 35 размер. В идеальном состоянии, носила один раз. Цена: 60 долларов. Продаю кофту женскую, размер S, тоже одела один раз, не подошел размер. Цена: 15 долларов Пишите, если заинтересованы!
-
ААААААА: сиквел «Бэтмена» отложен ещё на год — теперь премьера состоится аж 1 октября 2027 года Самый безумный слух, который после этой новости распространяется в сети, гласит о том, что Джеймс Ганн уломал Мэтта Ривза и отныне Роберт Паттинсон — основной Бэтмен DC-вселенной. Терпим!
-
А первый платеж есть? В раене 300-400?
-
Ні, ми не встигли тим зайнятись, можливо наступного року