UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте. Может кто в курсе.. как уведомить Украину о смерти в Канаде? Нужно записываться на прием к консулу? Просто это нереально сделать. Может, я что-то неправильно понимаю
-
Ніяк не потрібно увідомляти. Минулого року помер мій чоловік. Я написала в консульство. Вони мені написали: співчуваємо. Якщо потрібно більше інформації від мене, пишіть в особисті. На жаль, я пройшла через це горе. Дуже вам співчуваю
-
Програма, яка саме зараз працює для Альберти, дійсно через вищу освіту, але працювати ваша жінка може, наприклад, асистентом фармацевта, взагалі вибір багатий teer від 0 до 3. Вам просто потрібно сісти і розібратися. Також можна поїхати та пожити і іншій провінції, де не потрібна вища освіта для отримання ПР
-
А где вы нашли свой medical exam?
-
ЖДЁМ: Лео ДиКаприо на новом фото со съёмок фильма «Одна битва за другой» Пола Томаса Андерсона Это будет свободная экранизация романа Томаса Пинчона Vineland. В центре сюжета — «сторонник превосходства белой расы» полковник Стив Дж. Локджо (Шон Пенн), который охотится за героиней, сыгранной Тейяной Тейлор. Она сбежала от него к главному герою фильма Бобу по кличке Ghetto Pat (Леонардо Ди Каприо). Весь фильм превращается в одну большую погоню. Данный комедийный боевик будет самой «зрительской» и «амбициозной» в карьере Андерсона. Продолжительность составит почти 3 часа.
-
.🔝.
-
🌟 Апартаменти в Sunalta (1624 16 Ave SW, Калгарі) 🌟 💲 Оренда: $1425/місяць 🛏️ 1 спальня 🏠 Чистий та затишний будинок із привітними сусідами Особливості: ✔️ Безкоштовна парковка вздовж будинку (центральна дорога) ✔️ Доступна платна парковка з розетками для обігріву авто позаду будинку ✔️ Вода та опалення включені в орендну плату ✔️ Світлі панорамні вікна на кухні ✔️ Ламінатна підлога та індивідуальні термостати Зручності будівлі: 🔒 Безпечний вхід 🅿️ Парковка для гостей 📦 Складські приміщення 🚭 Заборона на куріння Розташування: 🚶♂️ 2 хвилини до Royal Sunalta Park (ідеально для прогулянок або пікніків) 🚆 5 хвилин до станції Sunalta C-Train 🛒 4 хвилини на авто до Community Natural Foods 🏋️♂️ 6 хвилин до Goodlife Fitness 🎓 10 хвилин до Університету Калгарі Якщо ви шукаєте житло в центрі міста або поруч із усім необхідним, Sunalta 1624 — це ваш ідеальний вибір! 📞 Зв’яжіться з нами зараз, щоб домовитися про перегляд!