UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую дуже ⭐️
-
Сдаётся комната с 1 марта или 1 апреля в 2 bed 1 bath квартире в даунтауне, 14 ave, станция ситрейна Sunalta. Квартира со всем необходимым, мебелью, есть возможность выкупить кровать и матрас. В доме есть спортзал, бильярд, laundry общая. Стоимость комнаты 980 cad + электричество, страховка, интернет. Депозит 750 cad. Контракт до 1 сентября 2025. Так же рассматриваю пересдачу квартиры полностью, если интересует - пишите.
-
Дольше срока действия паспорта пермит не дадут.
-
Доброго, підкажіть будь ласка в мене закінчення паспорту в 2026 році, зараз я планую подаватися на продовження вп до кінця березня і виникає питання які дати нового вп мені слід вказати в анкеті, і чи взагалі є сенс робити подовження, якщо строк дії паспорту спливає умовно через рік? Подякував
-
Привіт. Шукаю людину/людей, щоб зкооперуватись і разом знімати житло. Надаю перевагу району Vista Heights, або +- поряд з зупинками Marlborough, Rundle або Whitehorn. Про себе : 30 років, працюю електриком. Люблю чистоту, спокійний, врівноважений. Не проти посидіти за пивом на вихідних. P.S. бажано без домашніх улюбленців
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
‼️Чудова новина ‼️ 📍📍📍Ми отримали ліцензію!!!📍📍📍 📌А це означає, що тепер у нас доступна можливість надання гранту📌 ❤️Вартість становитиме 326 cad/міс❤️ Новий український садочок «Веселка» радо прийме Ваших діток для комфортного зростання у дружній та теплій атмосфері!!! Пропонуємо вивчення англійської мови, математики, музика, співи, танці, все для загального розвитку Ваших діток! Корисні сніданки, повноцінні обіди та підвечірки! Приймаємо діток +-2,5 - 5 рочків. Для додаткової інформації, звертайтеся: 3682997905 Наталя 5879738739 Тетяна [email protected] Знаходимось у районі Махогані З нетерпінням чекаємо на Вас ❤️
-
Продаємо речі у зв'язку з переїздом Шахмати 15.Настільна гра -Гарі Потер 15. Машинка для стрижки -15 Скляний красивий стілаж-40 Журнальний маленький столик -10 Скляний стіл для комп'ютера чи може бути письмовий -25. Боксерська груша+рукавиці -35. Велосипед -35$.Район Marlborough NE
-
Нові кавові капсули Не підійшли для моєї каво машини Одна упаковка розкрита, але не використана 4 упаковки за 25$
-
✨ Жіноча краса – твій час сяяти! ✨ Святкуй 8 березня з неймовірним перевтіленням! 💖 💐 Лише до 8 березня! Дарую -20% знижки на всі мої послуги, щоб ти відчувала свою неповторну красу: 💇♀️ Фарбування волосся: • Однотон – 120-180$ • Фарбування коріння – 80-100$ • Airtach • Вихід з чорного 💆♀️ Догляд за волоссям: • Кератин – 260-320$ • Ботокс – 240-300$ • Холодна реконструкція – 140-180$ 👁 Брови та вії: • Ламінування/корекція брів – 40-60$ • Ламінування вій – 50$ 💝 Час оновити свій образ та відчути себе ще більш чарівною! Записуйся прямо зараз: 📍 1455 17 AV SW, Calgary Direct або телефон: 5872249977 ⚡ Акція діє лише до 8 березня – не прогав свій шанс! Instagram: natali_kultaeva