UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаємо ліжко Queen size (виміри на фото) У розібраному вигляді +спрінгбокс у подарунок. Спрінгбокс старий, з плямами, але свою функцію виконує чудово, без клопів і запаху, віддаю з чохлом (на фото він чорний). Без матрацу Ціна 120, але можемо домовитись. Виключно самовивіз Sunalta
-
Шукаємо нових орендарів для оренди двокімнатної квартири з 1 березня за адресою 205 Heritage Dr SE. Дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон, 4-й поверх 4-поверхового будинку. Гарне, тихе місце, безпечне-через дорогу знаходиться поліція. Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців . 10 хвилин пішки від станції С-train “Heritage” + біля будинку достатньо зупинок автобусів. Будинок чудово розташований. У пішій доступності багато магазинів. Вартість оренди квартири: 1725$ в місяць + електроенергія. Депозит - 499$. Парковка . Дозволяються тваринки, додатково 25$. Якщо зацікавлені, пишіть в особисті.
-
Доброго вечора,мене звати Світлана,я кравчиня с великим досвідом Приймаю замовлення на ремонт та пошив одягу Ремонт усіх типів одягу, ремонт верхнього одягу(Шуби,куртки,пальто) Пишіть в приватні повідомлення,або номер тел: 403-689-4832
-
Усім привіт я кравчиня з великим досвідом шукаю роботу
-
На ворк пермит нужно подаваться каждому члену семьи отдельно
-
Доброго вечора! Хто таксує на Uber? Маю декілька запитань, напишіть у пп. Дякую!
-
не знаете - промолчите
-
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Збираємось переїжджати в Калгарі. Знайшли квартиру і зараз на стадії підписання договору. Я вже читала, що в Калгарі необхідно оформлювати страховку. Але в договірі, який мені надіслав орендодавець є вимога оформити дві страховки( додала скрін). 1.Під скажіть, будь ласка, це стандартна вимога в Калгарі? 2. Яка в середньому вартість двох страховок в місяць? 3. Порекомендуйте, будь ласка, страхову компанію, агента.