UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Маю таке запитання, дитині 13 років, навчається в канадський школі. Ми продовжуємо ВП для себе, дитині видали визитор рекорд при в'їзді в Канаду. Намагаємося продовжити візітор рекорд, але там в головній формі є питання про роботу і пропустити його не виходить, воно повинно бути заповнено бо не валідує форму. Хто що писав в такому випадку? І друге питання, бачів що можно оформити стаді перміт, але як я почав то у переліку документів є куча слотів для різних форм які стосуються вузів, але не шкіл. Як оформити стаді перміт, якщо дитина в школі навчається?
-
Здається 2 bedroom, 1 bathroom, (pet friendly). Квартира в новому будинку (2роки будинку) under parking включений у вартість квартири. Пралка і сушка в квартирі, є гардеробна. До станції C-Train FishCreek - 10 хв автобусна зупинка під будинком, до школи 5 хв пішки, також поруч є садочки. Звертайтесь в приватні. Ціна 1850.
-
Downtown. Beltline. Перездам свій контракт на квартиру. 2 бедрум / 2 басрум. Новий будинок. З 1 квітня по 31 серпня. Далі можна продовжити через менеджера. Заселитися можна після 28 березня (за березень free). В квартирі : балкон, пральна та сушка, посудомийна машина. В домі : спорт зал, йога класи, майданчик для собак та pet wash station, bbq, більярд, лаунж ігрові зони, кінотеатр, дитячий майданчик, великий теніс, підземний паркінг (170$), охорона, bike storage, party room, покер. Ціна : 2250$ + світло ~50$
-
Там де робота, ми вказували, що активний студент та навчальний заклад. Наші знайомі вказували стаді перміт і їм відмовили. Бо типу для навчання у школі потрібна лише візітор рекорд
-
Дякую! Вам положили?
-
Спробуйте в українців хом мейд. Наголосіть щоб цукру поменше. Бачив обяви в фейсбук ₴40-₴50 за кг медовик. А як прямо хочеться як удома - відпишіть мені в особисті. Дружина пече дуже класні торти (поки для себе). Я теж не люблю солодкі торти. Тому вам точно має сподобатись )
-
А ещё - пара из "Гримм"