UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Люди добрі - підкажіть будь ласка, хто живе в бейсменті. Чи треба боятись, якщо хочу зняти таке житло, а там нема окремого опалення. Просто стіни і все. Звернула увагу лендлордів на це - вони сказали, що можуть дати окремий опалювач. Комунальні - 40%. Чи не перетворимось там в крижаних людей?)) Буду дуже-дуже вдячна за власний досвід. Бо ми зараз живемо тимчасово в бейсменті і тут доволі прохолодно, але є час від часу кондиціювання.
-
Мені потрібна порада! Я планую переїхати до Канади та отримати ПР. В мене вища юридична освіта. Питання в тому, як мені зрозуміти, яку сферу діяльності мені потрібно вибрати, і що мені взагалі для цього потрібно? Буду вдячна за поради та роз'яснення!!!
-
Ні Владислав, не думаю, побоююся, тому питаю. Бо моєму жіночому мозку не звично думати про такі речі. Дякую за ваш погляд. Для мене це корисно.
-
тобто я зрозуміла, що нема..
-
вони ось так відповіли (але а стінах я нічого не бачила - вентіляційних решеток, по типу таких, з якими ми зараз живемо): So heating there is only one thermostat which is located upstairs so they control the heat. If the downstairs door remains closed then heat can stay down there pretty good but does feel a touch colder cause is a basement so a space heater may be needed. We might have one that we could add to the basement. Дуже дякую вам за поради!!
-
Подвал это подвал, как его не назови, имхо.
-
Возвращаясь к теме The Last of us и съемках в Альберте и в частности, у нас в Калгари.
-
Якщо є любителі гранатового соку, то у CO-OP є 2 види: з м'якотю і без