UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
у меня в траке 130л бак 🤣
-
Таке хоч як дома 200 л бочку у гаражі став)))
-
здесь она как растет, так и откатывается
-
Місяць назад по 1.16 було) А чому так ціна на пальне стрибає? Я думав це тільки в Україні такі перепади можуть бути)
-
Все залежить від вас, вашого рішення. Цікавтесь, чи можете отримати PR, якщо будете працювати в ІТ (якщо я не помиляюсь, то ні). Стосовно освіти не скажу, вам треба також вивчити це питання. Але складного нічого нема, є дуже багато інформації по цьому приводу
-
Будет и по 1.9, не переживай :) уже біло и упало
-
Спасибо
-
Я читаю тут багато,дивився ютюб,цікавився і чогось мені здалось що я без вищої освіти не зможу претендувати на PR, а досвід роботи - все життя одним займаюсь,це ремонт комп'ютерної техніки ,лаптоввв а жінки викладач англійської мови. От і гадаємо,чи є сенс пробувати по куаєт ,бо поїхати на 3 роки,витратити все що маємо продавши всю нерухомость і повернутися немаючи тут в Україні нічого якось не дуже привабливо)
-
Дякую!
-
Так, ви помиляєтесь. Канаді дуже потрібні люди і не має великої різниці, якої кваліфікації вони будуть. Населення Канади десь 37 млн., а при їхніх територіях, повинне бути щонайменьше 80 млн. Демографічний рівень вони не взмозі підняти самотужки, тому і приймають велику кількість іммігрантів. Звичайно, що краще для країни коли приїзжають люди з кваліфікацією та бажанням працювати, але приймають досить різних
-
Та ну нафіг по 1,9))) Альберта нафтова столиця Канади, має бути найдешевше) По 1,30 багато де є, цікавить дешевше. Я так розумію тільки Costco?
-
Я мав на увазі щоб отримати PR,але я звичайно можу помилятись так я поки тільки мрію переїхати з сім'єю до Канади
-
Хто вам таке сказав, що Канаді не потрібні звичайні робітники? Де ви це таке прочитали?
-
І це я ще про огірки та чорний хлібчик не казала 🥰🥰🥰
-
Якщо є ще питання, пишіть в особисті, можу розказати
-
Я так ходила в п'ятницю, вільних менеджерів не було. Вони взяли номер і призначили зустріч на понеділок. Все в CIBC відкрила, безкоштовно 2 роки обслуговування 2х рахунків: CAD, USD.
-
Питайте у касира відразу, вони направлятимуть до менеджера. Або візьмуть ваш номер телефона і ті перетелефонують і призначать зустріч