UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер, кто может посоветовать человека (childcare worker), который может несколько раз в неделю приходить с ребенком играться/прогуливаться. Буду признателен за контакты
-
Здравствуйте Можете пожалуйста посоветовать преподавателя для подготовки к CELPIP?
-
Здравствуйте Можете пожалуйста посоветовать преподавателя для подготовки к CELPIP?
-
Якшо будете знати що назад дороги немає, то все вам вдасться. Невдається тільки тоді коли сумніви виникають) а у вас іншого виходу не буде)
-
Привіт. Допомагає з перевезенням меблів і всі види доставки за досить адекватні гроші. Якшо комусь буде потрібно - звертайтесь. +1 (825) 558-7963 - Роман
-
Залежить від того що шукати. Я за тиждень повідсилав заявки на всі варіанті 2bed до 1800cad. Переглянути вдалось тільки 3. Один варіант мені підходив , але лендлорд мене не вибрав. Інші були такі ніби там притон був. Інші оголошення пустишки особливо від boardwalk вони взагалі за декілька разів за півгодини до зустрічі присилають листа з відмовою.
-
Будь ласка, якщо знайшли - скиньте і мені 🙏
-
Привіт) У мене виникло запитання Хто вже лікував зуби у Калгарі? Без insurance та бенефітів У мене з'явився карієс, хочу зараз піти пролікувати то цікаво чи хтось знає де є норм клініка за нормальними цінами? Буду дуже вдячна за допомогу. Я вже почала гуглити що тут по цінам та куди можна піти. Бенефіти не встигла оформити