UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Щирі калгарійці, привіт! Потрібна інсайдерська інфа з приводу влаштування аеропорту в Калгарі. Ситуація наступна. Очікую маму. Вона летітиме літаком вперше в житті, летітиме сама і, звісно, вона абсолютно не володіє англійською. Я дуже хвилююся і за політ, і за пересадки, і найбільше - як вона зможе отримати ворк перміт. Питання: 1. Де саме знаходиться офіс з офіцерами - в самому терміналі прильоту чи в загальному залі, куди пасажири потрапляють після виходу з терміналу? 2. Чи дозволять мені зайти в той термінал, в який вона прилетить? Щоб я могла перекладати і все влаштувати? Поділіться, будь ласка, досвідом! Буду вдячна за всю інформацію та поради! 💛💙
-
Привіт, планую переїхати з Халіфаксу до Калгарі на кінці вересня. Маю канадське посвідчення водія від жовтня (клас п’ять) віддав українське посвідчення від 2008 року. Чи буде потрібно повторно складати іспит на теорію та практику? Бо в халіфаксі було достатньо тільки показати право язди 🤷♂️
-
Do you want to learn more about how personal income tax returns work? Join us for a workshop presented in simple English that will answer your tax questions. You will learn about: • Which types of income are taxable and which are not • What documents need to be prepared for filing tax returns • Where you can get your taxes done for free • Qualifying for benefits after filing tax returns Register here: www.immigrantservicescalgary.ca/workshop-income-tax-overview/ #taxes #workshop #yyc
-
Do you want to learn more about how personal income tax returns work? Join us for a workshop presented in simple English that will answer your tax questions. You will learn about: • Which types of income are taxable and which are not • What documents need to be prepared for filing tax returns • Where you can get your taxes done for free • Qualifying for benefits after filing tax returns Register here: www.immigrantservicescalgary.ca/workshop-income-tax-overview/ #taxes #workshop #yyc
-
Напишіть в ccis, її зустрінуть та проведуть і допоможуть
-
Треба в реджистрі питати, потрібно здається 2 роки канадського посвідчення щоб здавати тут, про обмін канадського на канадське не чув
-
Это греческий. Тел. Ну я всём пишу что связь по имэйлу
-
Вітаю! Може хтось грає в футбол руками?😄 Я маю на увазі кікер от на такій штуці