UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Краще в CS GO
-
Нбу не забороняє переводити з вашої валютної картки на карту іншого банку через p2p перевод, ліміт 100тис грн на місяць
-
Они на писали мне на емайл, потом я согласился на онлайн собеседование. Я не знаю на что они обращают внимание
-
Бесплатно - да
-
1 и 15, как договоритесь
-
Фига ты древнюю игру вспомнил:-)
-
Доброго дня. Знайшла потенціальний варіант на рент. Лендлорд ( не управляюча компанія) просить копію паспорту та скріншот banking з сумою на рахунку. Я поки що нічого не давала. В якому обсязі можна лендлорду надати особисті документи?
-
Пытался пару месяцев назад Аллоды 2 установить на десятку, протрахался пол вечера, не получилось, "наигрался" ещё на 5 лет вперёд
-
Рагнарёк ещё норм был. Правда в этом ссаном аниме-стиле.
-
Мое имхо - после ультимы 2 (про нее тут наверно и не слышал никто), не было больше особо новых игр. Lineage2 удался
-
Ніхто не буде вам ставити робочу візу в Канаді. Віза потрібна тільки для в’їзду в країну. Навіть якщо б у вас була робоча віза, працювати по ній не можна, бо це віза. Дозвіл на роботу - це ворк перміт. Його не ставлять в паспорт. Це окремий документ і отримати його можна тільки в аеропорту Канади, тільки після в’їзду в країну завдяки візі.
-
Питання ще ускладнюється тим, що гроші на Paypal як виявилося. Як їх отримати в Канаді з мінімум комісій? Хтось робив? І було б цікаво їх не світити)