UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чи є можливість піти взяти в Телуса телефон якийсь по хороших умовах, якщо вже маєш їх контракт?
-
Hippohub
-
Прилітаємо якраз в середині березня, це напевно максимальний треш буде в цей час? 🤪 Хвилююсь чи знайдемо постійне житло взагалі.
-
Можно ссылочку в личку на оригинальный оф источник?
-
youtu.be/V8TM3L8CnKo
-
Вітаю, таке питання можливо хтось їде незабаром до України або до Польші ! Треба передати лист а4 (один документ )
-
Добрий день, маю два питання , буду дуже вдячна за допомогу 1. Хто летів через Франкфурт з пересадкою в 1.20 години (багаж по ідеї забирати не треба, він рееструєттся на всю подорож) Чи вистачить 1.20 ? 2. Я знайшла квиток на авиасейлс, він там коштує 800€. Там провалюється на покупку в Ківі 🙄Переліт від авіакомпанії Люфтганза. Зайшла на сайт авіакомпанії а там цей квиток коштує 1300€. Чи хтось стикався ? Купляв через це Ківі ?
-
Киви купит билет в 2 стороны, и так выйдет дешевле
-
У нас є група батьків у Калгарі. Посилання у розділі "Важливе "
-
Якщо то не фейк, то бачила на днях з офіціально сайту повідомлення, що треба саме в’їхати до 31.03 і тоді є можливість оформити допомогу до кінця червня
-
Я бы там не брал а искал напрямую
-
Тобто через ківі можно купляти це все ок ? І як бути з багажем 800 це без багажу В додатку показує багаж +1900€ 🙄
-
Так можна оформити тим, хто встигнув їхати до кінця березня