UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В процесі, зробив драйвер абстракт за 29 баксів у реджістрі хоча правам трохи більше місяця, заказав перевірку у поліції Калгарі за 55 баксів, в УберІтс вже можу працювати) Лишилось переоформити машину, апгрейд страховки і здати роад тест клас 4
-
Так треба довіреність зробити
-
Я його з першого дня пью, інший навіть і не пробував) Тільки питання де ви його за 18 баксів, я по 26 купую
-
Ахаха Так 😁
-
Крутяк, це той що недалеко від шелтера торчків?
-
Суперстор в Даунтауні, на другому поверсі liquor store, там у них цілий відділ з Альбертовським всім - вино, горілка і власне віскі. Рівно 18 cad в минулий четвер)
-
Доллары сша
-
Olympia Liquor East Village +1 403-230-8182 maps.app.goo.gl/yNtww3QgFaKEGYam6?g_st=ic Ось цей
-
Саме обидно, що я там недавно був, але шукав землю для квітів))) Треба було віскі шукати))
-
Жильё тут обычно сдают либо с первого числа, либо с 15го. Даже контракт "внезапно" это не гарантирует заезд завтра. Это может быть и через пару месяцев, пока ремонт, пока жильцы съедут... Ну и без личного присутствия снять сложно. Договор подписывают лично с человеком, и хотят убедится в его платежеспособности.