UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можна вписати дитину в паспорт батьків. Тоді і віза ставитеметься туди ж. Тобто в одного з батьків буде в паспорті дві візи - власна і на дитину. Щодо того, як це робиться - зателефонуйте в посольство, там Вам скажуть, що треба мати з собою. Здається паспорт, свідоцтво про народження, фото дитини з дотриманням візових вимог. Можливо щось іще. Вклеюють на місці. Принаймні нам так зробили, правда не в Польщі.
-
Нелі перекладає +15877030888
-
Дитині потрібно робити загран паспорт або вписувати до батьків і також подавати на візу. У дитини навіть2 тижнів має бути така ж віза як у вас
-
Привіт, хтось завтра летить з Амстердама ?)
-
Доброго ранку! Хто недавно переїхав в Боардволк і я давала свої контакти для отримання рефералки( 100 чи 150 дол)?? Мені також потрібні ваші контакти. Напишіть, будь ласка в особисті. Дякую.
-
Обычная почта польская До 20кг 190 злотых. Это не срочно, 2 с половиной месяца. В два раза дороже если, то быстрее будет.
-
Може місць не бути і відправлять в іншу
-
Риелторы не занимаются орендой ,только покупкой- продажей
-
Я проживши 7-м років в Польщі,маючи карту часову на три роки та право податися на довгострокового жителя Євросоюзу прилетів до Калгарі ! Карту ,якщо є, обов'язково потрібно брати з собою в Франкфурті офіцер запитав чи є і не було більше жодних питань! По Шекспіру "летіти ,чи не летіти" - відповідь на це питання у кожного своя ! Бажаю успіху та чіткого розуміння реалій Канади!!! Чим більше дізнаєтесь до - тим легше буде після!!!
-
Здається,що працює. Наш друг заїхав 15 грудня, чоловік заходив до менеджера, вона сказала,що в офіс напише їм. Бо 100 дол на дорозі не валяються))
-
Все вірно. Наявність чи відсутність ядерної зброї ніяк не впливає на економічний розвиток країни
-
Кажуть, що вже рефералка не працює начебто