UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
DAVIDsTEA - находится в Chinook Centre = Chinook Mall ЛЮБОЙ Чай на развес и в упаковках (но не в пакетиках) там можно пробовать чай. Они готовят образцы на пробу. The Allye - Tea Room Это кафе - чайная. У них можно купить чай Address: 233 Centre St. SW, Calgary, AB T2G 2B7 TEL: (587) 391-5628 Они кстати ищут людей на работу.
-
Доброї ночі, любі українці. Хочу відразу вибачитися, ви тільки не зрозумійте мене не правильно. Я хотіла б спитати, чи є у когось з присутніх, можливість перекинути нашій родині, трошечки грошей? Або, позичити їх нам? Звісно, якщо ви взагалі можете собі це дозволити, та маєте бажання це зробити. Гроші нам потрібні на купівлю, дитячого харчування та памперсів, для мого синочка. На сьогоднішній день, в моїй кишені немає ні гроша. В прямому сенсі, у нас повністю закінчилися гроші, та аби які можливості їх добути. Наша родина, буде безмежно вдячна кожній людині, якій не буде байдуже, яка прочитав цей месседж, не залишиться в стороні. Я сподіваюсь, що такі люди зараз знаходяться тут, що саме вони читають це повідомлення, хочу їм подякувати. Мені дуже соромно звертатися до вас з таким проханням, до людей, з якими я навіть не знайома, але інших варіантів у мене вже не залишайтеся, це було останнім, що я взагалі планувала зробити. Вибачте якщо щось не так. Дякую вам за розуміння. Мирного неба!
-
Всем привет, может знает кто залы или где можно в волейбол поиграть?
-
Добрий день. Мене звуть Оксана і я українка. Не можу нічого робити бо досі маю панічні атаки, єдине, що мене може заспокоїти це малювання. Запрошую вас і ваших дітей відпочити, та долучитися до мого останнього марафон із майстер-класів з малювання Українських патріотичних живописів. Це буде чудовим подарунком для людей, які вас прихистили на згадку. Або для ваших друзів біженців. Або ви зможете залишити живописи собі, щоб прикрасити свою оселю. А також цим ви допоможете мені. Все це у цікавій, легкій формі. Я покроково розказую хитрості малювання. Підходить і дорослим і дітям, навіть тим, що жодного разу не брали до рук пензлика. А якщо долучитесь до марафону зі своїми дітьми, то вони на усе життя запам'ятають, як ви проводили час разом у мистецтві, як шось прекрасне, серед темної реальності. До посту додаю дві роботи, які ми будемо малювати на марафоні, та зразки своїх крайніх робіт, кому цікаво хто я, які маю ще роботи, то долучайтесь в друзі. Хто бажає на марафон, то ставте плюсик в коментарях, та обов'язково пишіть приватні повідомлення, бо фейсбук глючить, не усім бажаючим можу написати. Доступно двома мовами. Good day. My name is Oksana and I am Ukrainian. I can't do anything because I still have panic attacks, the only thing that can calm me down is drawing. I invite you and your children to relax and join my last marathon of master classes on drawing Ukrainian patriotic paintings. This will be a great gift for the people who sheltered you in memory. Or for your refugee friends. Or you can keep the paintings for yourself to decorate your home. And also with this you will help me. All this in an interesting, light form. I tell you the tricks of drawing step by step. Suitable for both adults and children, even those who have never picked up a paintbrush. And if you join the marathon with your children, they will remember for the rest of their lives how you spent time together in art, as something beautiful, in the midst of a dark reality. To the post, I am attaching two works that we will draw at the marathon, and samples of my extreme works. If you are interested in who I am and what other works I have, please join me as friends. If you want to participate in the marathon, put a plus sign in the comments, and be sure to write private messages, because Facebook is buggy, I can't write to everyone who wants to. Available in two languages.
-
Судя по аватару, это именно тот человек, кто просит денег:-)
-
Если вы имеете в виду : Alberta Health Card Банковские карты SIN ( не углублялась можно ли сделать в этом маленьком городе или нет), но на крайний случай вам до Эдмонтона 1.5 часа езды). Всем этим вы можете спокойно пользоваться в любой точке Канады. Alberta Health card - основные моменты в Альберте соответственно ( везде). Но на будущее, если не дай бог вам нужна мед помощь в другой провинции, то вы можете предъявить вашу Alberta Health Card и вас спокойно примут ✅ Единственное, уже на месте в Калгари непосредственно будете оформлять проездной на общест.транспорт.
-
Підіть в аеропорт, там де приймають ньюкамерсів. Покажіть свої папери дівчатам, поясніть ситуацію. Вони вам або порадять, або попросять волонтерів допогти з памперсами для дитини або нехай напишуть про збір для вас грошей. В цьому випадку вам допоможуть. В інших випадках це буде складніше.