UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нижче коммент одного чоловіка . Я не користувався, але прочитайте , можливо допоможе. А тепер трохи здивую всіх. Я теж декілька раз використовував опцію з квитком в туда і назад, дійсно ІНОДІ квиток туда-назад дешевший ніж тільки туда. І ще є друга опція - потрібно в Монреаль, а квиток Париж-Монреал-Торонто дешевший ніж Париж-Монреаль (так теж буває), якщо правільно все зробити з багажем, то просто виходиш в Монреалі і радієш, що дешевше. Так, АЛЕ ! Двічі (один раз родич і один раз сусід) отримували письмові вимоги і обидва, наплювавши, отримали судові повістки на "ДОПЛАТУ за невикористаний сегмент польоту" ! Нісинітниця ? Так ! Логіка відсутня ! Але обидва суди програли і мусили платити немалі гроші. З'ясувалось, що користуючись "знижкою" на квиток в два кінці, або транзитною знижкою ви безумовно прийняли на себе обов'язок його використати, чи ДОПЛАТИТИ РІЗНИЦЮ в разі невикористання. Це написано десь мікроскопічним шрифтом, але написано. Так відбувається не завжди, а тільки в разі, якщо ваше місце не було допродане. Після цього я більше цю опцію не використовую. Друга сума мені невідома, а родич сплатив за судовим вироком різницю в тарифі плюс судові витрати - 1750 Євро. Авіакомпанії були різні - Lufthasa, KLM. Думайте...
-
Залежить від району. Даунтаун тут це фізичний центр міста, зазвичай десь на околицях жити цікавіше
-
Ценные бумаги, ювелирка. Карты и так прозрачны для всех, не нужно
-
Та якось небагато їх бачила, якщо чесно. Але бачила
-
Везде уже пишут, что надо приехать до этого срока, а вот подаваться внутри страны можно до июня. ПыСы. Это если программу не продлят, а предпосылок к этому пока нет
-
Фотка твоя? Дедал на выдержке?
-
Привіт, підкажіть будь ласка локацію си назву стоків з одягом ( переважно спортивний) Дякую
-
Мы в дороге были с кошкой 4 суток, использовали капельки на холку одноразово( 0,4 грамма, производство Нидерланды, в Киеве около 100 гривен), вела себя как мышка. Всю дорогу провисела у меня на груди- плече и в самолёте тоже ( прикрыла неё пледиком)!
-
Сьогодні забрали наші паспорти з візами у Бухаресті. Самостійно віддали і самостійно отримали. Термін вклейки - 10 календарних днів.
-
Мы оплачивали со sparkasse airbnb. Просто ввели номер карты в airbnb. Sparkasse карту я добавил себе в Google pay. Если вы открывали sparkasse с украинским внутренним паспортом, то там какие-то ограничения серйозные. On-line banking sparkasse есть? Бывает что нету просто. Если есть, заведите себе monobank карту евро, он-лайн, удаленно, нужен паспорт и код, там простая процедура. В monibanke есть возможность пополнение через SEPA реквизиты (транзакции идут через английский счет поэтому проходит), они будут в раздели пополнить карту. Просто в он-лайн банкинге sparkasse переводите деньги по этим реквизитам, в нашем случае мы не платили ничего за перевод, сколько отправляли, столько и зачислялось.