UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Скоро буде дуже холодно а я в шортах) Порадьте будь лавка магазини стокові де купити речі фірмові а ще краще онлайн) Дуже дякую
-
Евалюація диплому на відмінну від імміграці (через "і") універсальне для усіх. Є правила, вони прописані. Мене теж в Енік були згодні оби два диплома евалюювати. Імміграційий консультант/юрист/адвокат не може консультувати з приводу як робити евалюацію диплому, не його спеціалізація. Я брав декілька консультацій із імміграційним, і задавав питання з приводу евалюації - один чи два диплома евалюювати в моєму випадку. Це не його компетенція була відповідь. Є речі індивідуальні, а є загальні для всіх. В мене пройшло, в моїй дружини пройшло.
-
В любом винсе / value village / etc
-
Вам подготовят и дадут доступ к грузовому лифту
-
Дякую
-
От то-то й воно. Я в цьому і не сумнівалася. Прийдете в Канаду і подивитися як добре,коли легалізована наркота
-
Так
-
Стразування житла тут я так зрозумів обов’язкове?
-
Наталья Из Киева Калгари
-
Саме так. Пояснювати, а не навпаки транслювати їх через ту ж музику
-
Штраф может прийти по почте и немаленький
-
Я знайшла на Airbnb на 3 тижні за 870CAD, я сама з котиком, кімната в таунхаусі, на місяць було б ще вигідніше, але там без повернення коштів, трохи побоялась, але в січні таких варіантів було дуже мало Можна ще на букінгу дивитись, там теж можна знайти непогані варіанти інколи
-
Urban Planet, Mark's, OldNavi
-
Хотілося би, та прохолодно. В Азії шорти буди більш доречнішими 😂
-
То ви вже як справжній канадієць в шортах))
-
буде ще веселіше