UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ось в тому і проблема, що вже давно перевірили кому що підходить і внесли в рекомендації на рівні системи освіти. А в нас це перевірять на практиці самі вчителі, якщо мають на це наснагу щоб зробити свою програму. Тут у школах вчителі просто читають затверджені програми з мінімумом правок і рівень освіти при такій дефолтній програмі конкурентоспроможний.
-
Та на любую тему можно вскипеть А у нас тут интеллигенты прямо)
-
Все дискуссии насчет системы образования очень субъективны. Завист от того, кто какую систему предпочитает по тем или иным критериям. Лично наш ребенок говорит, что с точки зрения обучения ей тут скучно, они в 5 классе проходят то, что они учили в 3 в Украине. Игровая методика обучения ей уже не интересна, так как она взрослеет и хочет более серьезного подхода. Английский в школе не учат от слова совсем - как детям быть грамотными в данном аспекте? Поэтому кому что подходит
-
Тема просто такая
-
Зі 40 батьків в нашому классі тільки 3 були непроти) інші розказували що хай роблять домашку, а не шатаються по вулицям (с). Нажаль, немає запиту суспільства на цікаве та стимулююче навчання( тому я дуде сподіваюсь на канадське. Знайшли з дитиною канадську математику на хан академік і дуже приємно здивувало що умови задач враховують інтереси дітей-розрахувати лайки, проценти футбольних голів і тд
-
В нас погана система освіти, тому що коли ти вчитель початківець - прийшов у школу - державна програма тобі рекомендує аж нічого. Ось це і потрібно змінювати. Звісно люди викручуються як можуть. В одній школі вчать гарно, в іншій ні. Але це відбувається через подолання труднощів нашої системи простим вчителем
-
Или я сильно рано встрял)
-
Хоть одна дискуссия без токсичности @am0nshi ты привил вежливость и взаимоуважение, что-ли 🤟
-
Ну тобто гарна освіта чи ні?)) Доречі ви помиляєтесь. Зараз діти вчаться по класним підручникам, з різними видами завдань тексти, діалоги, контрукціі. Це Оксфорд, тобто не українськи автори, а світові загальні. Але але. Коли мій син прийшов у 1 клас то вчителька незрозуміло з яких причин почала майже с серединипілручника, мотивуючи що школа з поглибленим вивченням, всі мали вже знати букви (хоча таких вимог не було). Буквально через місяц вори вже вчили wслова, тобто питальні речення. А на моє питання як де справляються діти шо не знали алфавіту відповіла-вори і не справляються, поки не наймуть репетитора знати не будуть
-
Як показало життя - недостатньо. Тому й вважаю, що в сучасному Світі є лише 2 цінності - Здоров'я та добра Освіта.
-
Возможно и другие страны. Мы не знаем, мы в них не были на момент советского союза, но да, безусловно про сссср в точку!