UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажiть, будьте ласкавi, хто вже оформив дитину в школу, чи вимагали довiдку з щепленнями? Та взагалi як, щеплення обов'язковi в школi?
-
Доброго дня З якого віку дитина може знаходитись дома сама?
-
А якось можна попасти на таку штуеу ?))
-
я думаю лет с 25-30, когда у дитини уже будет собственное жилье и работа. потому что с 0 до 13 ребенок один дома рискует убиться, а с 13 до 20 - рискует забеременеть :D
-
Ми прилетіли в 16:00, в 19:00 вийшли з аеропорта.
-
Доброго дня!Чи надійно оплачувати за житло 50% на сайті airbnb наперід?Прилітаємо в кінці березня з 2 дітьми і не хочемо залилитись без житла.Дякую!
-
Підскажіть будь ласка до скількох років чи до якого класу вчаться у Канаді? Сину 17 років вчився в 11 класі, не закінчив так як їдемо у Канаду.
-
Ми теж сьогодні заповнили анкети, адресу не перевіряли, очікувати 6 тижнів. Дівчина Анна буде у вівторок, можна підійти за консультацією, вона пояснить що робити якщо потрібно звернутись до лікаря, а хелс карту ще не отримав.
-
У нас теж є 😊
-
😂😂😂 То звичайно так Я порівнюю з ситуацією в Україні Деякі діти самі йдуть зі школи до дому і чекають батьків декілька годин Я чула, що в Канаді ситуація серйозніша На батьків можуть скаржитися, якщо буде відомо, що вони залишають дитину саму Чи то так?