UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо на ПР Альберти головний заявник чоловік,то чи потрібно мені також робити евалюацію диплома?
-
Всім привіт! Хто влаштувався працювати тренером у фітнес клуб? Персональним або групових програм? Можете поділитися що для цього треба? Маю досвід 10 років за плечима роботи тренером в Україні та вишу у світу у сфері фітнесу і спорту.
-
No need any notarial confirmation. Certified translation of it is enough. You will need to provide it later in PR application when you asked "criminal clearance" document to upload. Creating Express Entry profile doesn't require that document in the first stage.
-
⚡️Щонайменше 11 вибухів пролунало вночі в окупованому Маріуполі. Також вибухало у Донецьку, Іловайську, Харцизьку та Дебальцево. Подписаться 🇺🇦Кобзар Украина
-
Чи можливо відкрити бізнес в Канаді українцю з CUAET та work permit Які є типи інкорпорейтед в Канаді та чим це відрізняється від self employed (коли працюєш як фіз особа) Чи надає Канада якісь льготи для нового бізнесу Чи підійде свій бізнес для PR Як оподатковується окремий бізнес Як оподатковуюсь я, як засновних бізнесу, який має окрему постійну роботу Які є бенефіти (спасиння, які я моуж робити) як підприємець Ліцензії ті ліцензовані види діяльності Чи допомагає бізнес з оптимізацією податків - купівлі машини/квартири Чи можуть відкрити свій бізнес неповнолітні, якщо вони мають SIN (та податки стосовно неповнолітніх) Чим відрізняється incorporated від класичного українського ФОПу Як зрозуміти чи ваш бізнес буде цікавий потенційним канадійським клієнтам Остання можливість задати питання стосовно відкриття бізнесу в Канаді
-
Ну очень аппетитные, рецепт бы пригодился!
-
трішки оновив спам-фільтр бота, він тепер більш лояльний до деяких лінків 🙂 пишіть якщо щось важливе відаляється
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста после приезда через какое время все поступления на счет начинают облагаться налогами? На пример: если в первую неделю перевести средства на свой счет, они уже облагаются налогами в Канаде? Где-то читала, что после 6 месяцев, но нужно точно. Спасибо.
-
Я знайшла солод для черного хліба! Ура
-
Спасибо
-
Муки может понадобиться немного больше. Должно быть не тугое ,но и не жидкое тесто.
-
У мене одного не працює сайт Boardwalk?
-
ого) я б вже посипалась через 4 дні в дорозі😅 сильна у вас киця