UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нема за що
-
Тем более тут очень много наших, если что поможем)
-
Та всё будет хорошо, не получается тут только у тех, кто ничего не хочет делать для этого)
-
А в Україні коротка просто радіє,що живе в Україні,їй для цього коноплі не треба 😁
-
Я шукала варіанти в управляючих компаніях. Мені зробили віртуальний тур. Я внесла депозит. Це було 4 лютого. Договір мали укладати з 1 березня. Оскільки у мене не має credit score, то мене попросили оплатити за 3 місяці. Я приїхала в Калгарі 10 лютого. 11 прийшла до leasing office. Мені дали реквізити для оплати. Оскільки оплата була через чеки, то я витратила пару днів щоб завести гроші з українських карток на канадську карту. Коли принесла чеки в офіс, то мені сказали, що я можу переїхати раніше, а не 1 березня. З 10 до 21 лютого я жила в Airbnb. Вартість проживання зробили перерахунок з 21 лютого до 1 березня. На Airbnb також є непогані і не дуже дорогі варіанти . Якось так.
-
До какого числа нужно подавать налоговую декларацию?
-
Шукайте на broadwalk,вони здають без підтвердження працевлаштування. Ми так і зняли
-
Ми відкрили поштову скриньку на пошті - PO box, на три місяці 68 долларів ( думали туди отримувати документи)
-
Якщо швидко - на заправках продаються