UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Прочитала коменти і афігела😪
-
Это чудо мне в личку писало "а ты умеешь раскручивать телеграмм группы" 😂
-
Без ограничений только если прошел медосмотр еще до приезда (минимум за 2 недели)и не забыл это сказать офицеру. Я сказала, но офицер торопился и забыл про мои слова😪
-
Господи, какое же там говно пишут. Я каждый раз как начинаю читать "западную мысль" я понимаю насколько глупые люди мало того что существуют, они и ещё несут свою глупость в мир //_-
-
Наразі, вчора зустріли хлопців в централ стріт клінік, та поїхали дальше здавати кров, рентген, весь цей медікал. Якщо б спілкувались російською - я би не запропонував допомогу. "Свій-чужий" працює всюди
-
Я все життя спілкувався російською, навіть після 2014. Мене трішки вштирило коли мєсні канадійці, котрі ніколи не були в Україні, котрі навіть не всі читати/писати кирилицею вміють, вільно спілкуються українською. Та я вже бачив багато таких прикладів, то ж для мене приводу "я не можу", "я не вмію" вже не існує :) є люди котрі вже спілкуються, та котрі будуть спілкуватись українською, це моя позиція :)
-
В букінгу зазвичай не має кухні, тобто то "готельний" варіант. Airbnb - навпаки, він від початку про зйом кімнати
-
uucalgary.com/event/category/job-fairs