UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зараз подивлюся в них на сайті
-
Правда гарна ціна, завтра хочу купувати на число 25-30 березня
-
Було би все набагато легше, якби модна було через США
-
Та нащо вам там ті гроші?🤓
-
Ребята знающие, подскажите пожалуйста. Моя девушка собирается ехать ко мне в Канаду на днях, но через полгода ей нужно будет вернутся обратно в Украину сдать ЗНО, и после этого опять в Канаду.Я слышал такое, что если ты получишь выплату в 3к и уедешь с Канады меньше чем через год, то назад уже не вернешься, получишь депорт.Правда ли это? Буду благодарен за ответы!)
-
Это вы прочитали на официальном сайте Канады или одна бабка сказала?
-
Ось і відповідь на ваше питання. І не слухайте плітки. Читайте сайт Канада.ка
-
До мене пишуть воїни ЗСУ які просять щоб я допоміг їхнім сімям отримати можливість безкоштовного квитка та евакуюватися до Канади. Тому я буду це робити до тих пір, доки буде діяти ця програма. Але при можливості я відкриваю 2 закладки і виходить взяти в анкети , тому одну я завжди віддаю людям які дійсно потребують (сімям, жінкам , дівчатам)
-
добрый день. подскажите пожалуйста, как тогда быть? искать квартиру и не смотреть на рейтинг школ? а если достанется плохая школа с плохим рейтингом, мы не сможем выбрать другую?
-
Здравствуйте! Надеюсь выбрала нужный чат😅 Вопрос, для тех кто летел с несовершеннолетними подростками гр рф. ❗старше 15 лет❗один родитель ❗в разводе❗ насколько важно иметь разрешение от второго родителя? Спрашивают при пересадке его? И еще, делали визу для Европы? В частности для Польши, поделитесь информацией в лс. Спасибо 🤗
-
Підкажіть будь ласка,де можна знайти інформацію,хочу повернутися до Польщі з Калгарі, але не знаю скільки часу має минути з використання біометрії.Читала що 3 місяці,але не впевнена що ця інформація є вірною