UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую!
-
До початку щоб потрапити в вейс-лист
-
Так же
-
Я знаю правила і вже здали теоретичні екзамени. Здали свої старі права (15 років водіння) в реджистрі і чекаємо їхнього підтвердження, щоб здати водійський тест. Я питаю саме за старі права "папір в ламінації", їх так само валідують, як сучасні чи довше?
-
Кому цікаво недорогий і непоганий готельчик в Калгарі, недалеко від центру міста. 50 cad доба
-
В самом верху первач строчка в приложении - ваш адрес и в скобках номер аккаунта
-
Всім привіт, я на цьому тижні приїхав в Калгaрі та знаходжусь в активному пошуку роботи.Мені 24 роки, я відповідальний, старанний, швидко вчусь новому. Маю досвід роботи за токарними верстатами та фрезерними також працював на складах та мав можливість опанувати їзду на вилочному навантажувачу. Маю вищу освіту інженер технолог верстатів з ЧПК. Рівень англійського А1, зараз в процесі його удосконалення. Буду дуже вдячний за будь-які варіанти роботи. Можливо хтось підкаже де мені будуть раді🙂🙂🙂😅
-
Ми прилетіли 23 лютого, до сьогодні тиша від них
-
Подскажите, сколько по времени сейчас происходит вклейка визы в паспорт? Напишите, пожалуйста, город, где подавались, месяц подачи и сразу рядом сколько ждали вклейку. ОК? Пытаюсь понять, куда лучше направить паспорт, чтобы было быстрее.