UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так😁
-
В видео говорят в самом начале, что это для тех, кто проходил медосмотр в другой стране. Вы тоже проходили в другой? Я просто в Канаде уже прошёл
-
Друзі таке питання, у когось може теж така стіралка з сушкою? Тільки заїхали на квартиру і стикнулись з проблемою, шо речі після прання та сушки усі в якійсь шерсті чм то пилюці, знаю, що є якісь спеціальні засоби для чистки, як пральної машини так і сушки, поділіться, будь ласка)
-
Я робила по цьому відео. Перша частина легка. Треба робити з кінця, я підготувала всі документи, а потім заповнювала анкету.
-
youtu.be/wHoVjBcFFDg
-
Я тільки сьогдні відправила анкету) тому буду чекати. Вона в відео сказала , що пройшла медогляд в іншій країні але його не зарахували, тому прийшлося проходити в Канаді ще раз)
-
Дякую))
-
Потом вам на обычную домашнюю почту пришел обновленный ворк пермит и в принципе вопрос с ограничением на работу в Канаде можно считать закрытым?
-
Я пройшла в Канаді. Там не має особливого значення.
-
Да, у нас все так же:-)
-
Кто-нибудь пробовал местные танцевальные школы? Есть хорошие места для contemporary/hip-hop стилей?
-
Український дохід до приїзду в Канаду у яку строку декларації заноситься , як інформація?
-
Добрий день, ніхто випадково не знає чи в 17 років я зможу прилетіти в Канаду без батьків та опікуна?
-
Добрий день, ніхто випадково не знає чи в 17 років я зможу прилетіти в Канаду без батьків та опікуна?