UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всим привіт. Допоможіть будь ласка розібратись з ситуацією. Старший син отримав канадську візу без біометріі бо йому на той момент ще не було 18. Зараз йому виповнилось 18. Чи потрібно буде здавати цю біометрію в Канаді, чи як з цим бути. Друге питання про молодшого сина, у якого віза найкоротша за всю родину, бо дія паспорту скінчиться в 2024 році. Як бути з його паспортом? Як потім подовжити візу та стаді перміт? Може хтось був у таких ситуаціях? Бо мій передполітний мандраж мене доб‘є).
-
Хто летів з Польщі через Амстердам моя мама запитує чи може вона взяти в літак бутерброди, бо потім у неї пересадка 4,5 год, щоб не бути голодною? Хто брав супроводження для батьків в аеропорту Амстердама? Може хтось летить 13 з Польщі через Амстердам, щоб допоміг їм зорієнтуватися на місці?
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,хто летів компанією КЛМ з Берліна з пересадкою в Амстердамі,як все пройшло,чи не було сюрпризів,бо читаю відгуки про компанію,такі собі...
-
Добрый день, кто-нибудь будет ехать на ярмарку вакансий в Эдмонтон???
-
Да, сначала аирбнб на время, и потом ищете постоянное, уже будучи здесь.
-
Ребята те кто заехал в марте кто как нашел жилье сейчас? Мы пара с Одессы) Мне 31 девушке 23 25 марта прилетаем в Калгари утром. Онлайн вполне проблематично что-то снять как я уже начитался и по общался с людьми. Вариант искать хостов тоже сейчас так себе Вариант аирбнб на время И на месте искать жилье лучше? Или дальше пробовать в онлайн заранее найти. В Апреле хотелось бы заселиться )
-
Спасибо, мил человек) Я спросил у волонтеров по поводу смены адреса - сказали , что все пропало и надо будет оформлять по новой 😂
-
Ну это вкусовщина, ты же понимаешь?:) Я не защищаю Потапа, но могу с лёгкостью обосрать 80% музыки, тоже обозвав это "творчеством" в кавычках