UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю ! Ми команда RPC, що займається розробкою сайтів, просуванням сторінок Instagram, дизайном та рекламою. Сайт є надзвичайно корисним інструментом для досягнення комерційного успіху. Він дозволить вам вигідно представити свою нову компанію чи спільноту професіоналів широкому загалу людей, щоб вони могли дізнатись які послуги та товари ви пропонуєте, додасть статусу та підвищить рівень довіри. За допомогою веб-сайту ви також зможете збирати необхідну інформацію про потенційних клієнтів, організувати для них розсилку, проводити рекламні кампанії. Сайт працює цілодобово, тому ви зможете постійно інформувати своїх клієнтів про зміни або новини вашої компанії. Потрібний сайт/дизайн/реклама- ми допоможемо! WEB, SEO, PPC, SMM, UI/UX Щоб отримати більше інформації, ви можете зв'язатись з нами за номером телефону: +38(073) 333-75-30; +1(587) 834-6384 або написати нам у зручний для вас месенджер. Наш сайт: itrpc.com
-
В благоустрою декілька хлопців є
-
Сам ищу. Древний ужас я фанат
-
Перевірити на що? Та що за автівка?
-
Коли я сиділа та чекала, то відсотків 70 приходили без запису, не лише українці, тому сміло можете туди їхати
-
Доброї ночі Минулого тижня
-
Доброї ночі, скажіть будьласка коли ви проходили медичний огляд? Бо писала на емейлі різним лабораторіям пишуть що треба записуватися... можливо зараз щось змінилося? Дякую наперед
-
Всё осталось в Украине 🥺
-
Привіт всім! З 01.04 здається бейсмент в районі Edgmont NW ( 2 спальні та 1 ванна, площа біля 100 кв. м, велика та зручна кухня, своє подвір’я, близько парк та супермаркети, добре сполучення, тихий та спокійний район). Ціна 1300 + утілити.
-
Доброго дня, у нас склалася така ситуація: упродовж 2 тижнів шукаємо постійне житло та все безрезультатно. Багато разів ходили дивитися квартири, але господарі після огляду відмовляють чи не відповідають на пошту. Прошу вашої допомоги, може у знайомих або у вашому будинку, де ви живете, здаються 2-х кімнатні квартири. Ми сім'я із 4-х осіб (2 дорослих, 2 дітей). Житло потрібне терміново. Бюджет <2000
-
950 McPherson Square NE, Calgary, AB, T2E 7W4 587-316-1476 Leasing Inquiries: [email protected]