UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
В приват ссылка
-
Дивно, я перед тим, як дзвонити на запис на кров, глянув на сайті, коли є вільні терміни до лікаря, щоб взяти направлення ( але не зареєструвався ще ) після подзвонив записатись на кров, і вже після передзвонив в клініку записатись до лікаря. Можливо Вам попався інший оператор, спробуйте ще раз подзвонити і скажіть на яку дату у Вас запис до лікаря, і що Вам потрібно показати йому під час візиту запис на здачу крові, оскільки є кілька днів, щоб здати кров, так як це для медичного іміграційно екзамену
-
Попробуй Facebook dating и Badoo.
-
Я думаю, що не треба нервувати, а треба з’ясувати це в офісі управляючої компанії.
-
У мене був запланований переїзд з 1 березня. Договір з 1 березня. Але вони запропонували переїхати з 21 лютого. Я погодилась, бо це було дешевше ніж Airbnb. Вони зробили перерахунок вартості проживання, який я оплачу 20 травня.
-
Дякую . За рекомендації
-
Нічого , тоді серйозних не шукаю і половинок не шукаю . Цікаво як тут працює система і ментальність і які є сайти для знайомств . Мені просто до вподоби як у Калгарі все розкладено по поличкам і систематизована інформація .
-
ну тобто до кінця вп або на три роки. Дякую
-
Году так в 2011 просили меня сделать соц сеть для геев, ещё тогда в Луганске (заказчики откуда-то из северной Америки как раз) 😂 не помог я им в общем)
-
Підкажіть, будь-ласка, чи доступна взагалі якісна риба і морепродукти для середньостатистичного емігранта? 😁 Чи є окремо риба фермерська і дикого вилову?
-
Тиндер в канаде топ, но нужна подписка)
-
+ без нее это метровое приложение, в отличии от баду.