UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так и подумал, спасибо
-
Можно у разных работодателей, 12 месяцев в сумме, фултайм, на протяжении 18 месяцев. (Такие условия прописаны на официальном сайте, без привязки к одному работодателю) А вот когда подались на ПР, нужно работать на одного работаделя, пока заявка обрабатывается. Можно менять работу внутри одного работодателя.
-
А может подскажете: потом, когда получат Health Card и бенефиты, возможно ли вернуть каким-то образом деньги за прием в walk-in? Чек сохраним конечно Подозреваю, что нет, но спрошу:-)
-
Спасибо, запомним)
-
Коли буде Хелз Карта, можете прийти в клініку і попросити щоб зробили повернення вашої оплати, так як у вас вже є страхування. Нам так повернули 50$ за прийом у сімейного, через пару днів гроші повернулись на карту. Але можливо це залежить від чесності клініки.
-
Насправді дебетовий рахунок грає роль для банку де ви просите кредит. Рейтинг формується з декількох факторів і у кожного своя "вага". Один з факторів - скільки кредиту вже було використано. Наприклад у вас одна кредитка на 10к і по ній стабільно баланс 9к. З точки зору рейтингу це не дуже добре тому що 90% кредиту вже було використано і це індикатор ризику для банку давати більше кредиту. Але якщо мати на дебетовому рахунку велику суму ( наприклад 20к в нашому прикладі) то банк залюбки дасть більше кредиту бо бачить що є чим його в майбутньому погашати І так , можна з одного дебетового рахунку погашати всі картки сім'ї, банку головне що оплата є і другорядно звідки саме транзакції
-
Добрый день , Кто в каком банке открывал счёт, что посоветуете?
-
Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка, коли до кризової форми додаєш декілька документів, то у рядку має показувати їх усі, чи один, а додаються усі, чи який процес додавання, що за чим я повинна робити. Бо, мені кажется, що я щось роблю не так. Дякую за відповідь!
-
Ми відкривали в TD банку Можете звернутись до людина яка нам відкривала Kyle Huang 340 5th Avenue SW, Calgary AB, T2P 0L3 TD Canada Trust PH: 403-292-1100 ext 246 [email protected]
-
Вчора мама прилетіла,сказала, що у однієї жінки не було бумаги і їй не дали ворк перміт
-
В даунтауні видавали,але суми маленькі