UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Які, наприклад, підскажіть, будь-ласка?) І чи можна робити перегляд через півроку-рік?
-
Привіт. Можливо хтось знає знайомого тату-майстра ?
-
Начинайте искать машину сразу
-
В офісі сидить і охоронець цього офісу і СЕО, і ще тисячі людей між ними. Чи ви про ту загадкову посаду, коли дивишся цілий день відосики на ютубі, пʼє каву і ходить з усіма на перекури, але людину не звяльняють бо ніхто не знає що вона робить? Бо таку “роботу” важкувато і в Україні знайти)
-
Задайте более конкретный вопрос что именно вас интересует. Если вам необходима реабилитация/ physiotherapy- это один момент(можно по направлению / есть клиники без направления) Если операция вам необходима для восстановления- это другой момент . Тут нужно постараться попасть к врачам которые собирают по кусочкам спортсменов( Calgary Flames hockey team). Тут я сейчас сама в поиске варианта . Мужа плечо собирал по кусочкам отличный хирург в Виннипеге, который работает с Winnipeg Jets. Спортивные уклон с реабилитологом- это третий момент.
-
Дивлячись що робили в офісі, який досвід.
-
А де лист? Не прийшов? Минулого тижня мами прилетіли у них питали. Моя мама розказувала,що одній жінці не видали ворк перміт, бо не було листа. Напевно,як на якого офіцера попадеш
-
В кабінеті листа не має. Він мені окремо прийшов
-
Так лист в особистому кабінеті ,де ви заявки подавали
-
Дякую))