UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне дешевле всего Cooperators посчитали, учли стаж в Украине
-
Доброго дня шукаю роботу на складах маю досвід роботи Forklift в Польщі 6рокі буду вдячний за допомогу прилітаю в кінці березння
-
Доброго дня шукаю житло в районі SW NW I SE для сім’я з двома дітками ми прилітаєм в кінці березня
-
А ось і список цікавостей на завтра: 22 Mar 15:00 Calgary Job Fair Celebrating Diversity Ярмарок вакансій 22 Mar 10:00 Talent pool job fair Ярмарок вакансій 22 Mar 16:30 Благодійна допомога жінкам від "Women on Wings" Безкоштовна роздача одягу та предметів першої необхідності
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 13:00 Calgary Career Fair Ярмарок вакансій з безліччю роботодавців 18:00 Онлайн прес-конференція з прем'єр-міністеркою Альберти для новоприбулих Онлайн зустріч за участі прем'єр-міністерки Альберти та парламентського секретаря з питань переселення українців
-
Доброго ранку) Підскажіть будь ласка на якому сайті заповнювати і куди надсилати декларацію про доходи за минулий рік? Буду дуже вдячна😊
-
Доброго дня, можливо хтось працює у сфері маркетингу в Калгарі. Маю досвід SEO-фахівця (5 років Україна/Бурж). Чи тяжко знайти роботу? Дякую
-
Подивіться у супермаркетах великих. Можливо там є таке або схоже🤷♀️