UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там мали ще оформити крім фейр ентрі recreation card І по ньому вже знижки на те все
-
Дебет дадут сразу, кредит прийдет по почте позже, но можно попросить забрати самому на отделение. А потом не забыть поменять адрес в банке на постоянный
-
Добрый день. Мы семейная папа без детей и животных, прилетаем 27 марта, ищем бейсмент, студию или 1бедрум, недалеко от общественного транспорта, по цене до 1000. Может у кого в доме здают и Вы можете посоветовать? Рассмотрим варианты совместного съема жилья с другой парой при наличии отдельной ванной. Спасибо.
-
Лечу 26 .03 з Праги. Може комусь щось потрібно прихопити)!!!
-
я 30.03 з Риму
-
Насколько я знаю они отменили ту акцию за 10$, могу скинуть ссылку на скидку в 45$ в doordash, там можно заказать и продукты из магазина и еду из кафе
-
А есть кто сегодня с Торонто летит в Калгари на 12:55? Напишите в лс 🙏
-
Натрапили на оголошення цікаве з фейсбуку, хлопець пропонує за гроші з аеропорту забрати і відвезти Калгарі Едмонтон, куди забажаєш, у людей різні ситуації, не пропонували б за гроші, чи що, вам Канада дала 2 тижні готель, а когось сім'я прийняла безкоштовно і за руку водила скрізь для різних оформлень документів, хоч би не ганьбилися, дешевше машину на прокат узяти, зрозуміло, що люди заробляють... мені б було соромно у своїх же вимагати гроші...
-
Там вроде (ключевое слово) нужно доход за 2021 год подавать @trayke чё скажешь?
-
Вітаю! Якщо ви знаходитесь в пошуках автомобіля, з радістю вам допоможу! Працюю в салоні нових та б-ушних авто, є хороші умови для новоприбулих! Будь ласка, звертайтесь! Домоможу з усіма запитаннями!