UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
то зрозуміло, але не зрозуміло хто там запам'ятається в такому натовпі. шанс менше мінімального. але корисно подивитися як воно буває в самому мінорному вигляді 🙀😁
-
я предпочитаю найти человека кто качественно все сделает
-
Telus, rogers
-
я дрелью не орудовал ниразу, в этом момент)
-
На такі івенти ходять не для того щоб положити св на стіл, а для того щоб поговорити з представником компанії, постаратись чимось йому запам'ятатися, добавити в лінкдін з фоловап меседжом, більше як знайомства з представниками. Заявку або сіві можна подати і через сайт
-
весенний наплыв, приехало ооооочень много людей которые хотели успеть до 31-го. и все ищут жилье. скорее всего ваше сообщение одно из сотни.
-
Отличный район, но далеко:-)
-
Подтягиваю…
-
Завтра по этому адресу ? Верно? 1833 Crowchild Trail NW, Calgary Dates 22.03.2023 15:00 Calgary Red and White Club
-
Шансів багато, просто потрібно себе вміти продавати. Підготуйтеся, почитайте про компанію подивіться які загальні/конкретні питання можна задати про компанію, може є якісь новини, щоб розтягнути чат з представником, попросіть лінкдін, скажіть що ви відразу напишите туди, приготуйте селфінтродакшин, з того що я сьогодні чув тільки деякі азіатські студенти мали хороший селфінтродакшин і питання