UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скіпайте останніх пару тисяч повідомлень або юзайте пошук. Всі питання задають однакові, відповіді всі розписані
-
та я вже готов заплатити за житло на цей час, але тут питання що в допомозі реєстрації, оримання SIN куди йти до кого звертатись які документі та інше
-
Я би сказав, що безкоштовне житло це план Б, якщо не Ц. Букінг та Аірбнб, на ті самі 2-3 тижня шукайте
-
тобто потрібно мати план Б у випадку якщо не дадуть житло?
-
Подивіться в пошуку, вже часто питали про це. Треба лист писати залишати заявку, але по факту наявності дають житло
-
раніше говорили що була стойка в аеропорту для українців, де можно було отримати допомогу, не знаємо чи зараз ще є, та взагалі на що можемо розраховувати на перші 2-3 тиждні
-
Всіх з Новим Роком! Підкажіть, плануємо у 5-6 лютого прибути до Калгарі, 2 дорослих та 2 дітей, підкажіть є будь яка допомога з житлом на перші 2 - 3 тижні поки війдемо в курс дій?
-
Ще діви є? Це про нас😂 гороскоп на 2023 рік.
-
Ребят, кому помогли в донейшене при церкви св.Владимира, напишите отзыв пож на maps.app.goo.gl/qtx5rY54HrGFieE9A
-
Я оплатила без проблем, і квитки, і Airbnb. Якщо не пропускає оплату, просто перевірте який виставлено ліміт і змініть його.
-
Я много читаю в Фейсбуке группы именно канадцев и там даже опрос проводили,как и где празднует новый год
-
Также бы пришли все посмотреть,а потом разошлись по семьям или компаниям
-
Потому что на рождество салютов не было. Вот и все