UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та вибрали,бо не було кого😏
-
Розумію, але ви мене не правильно зрозуміли значить, тому я вас виправив. З Порошенком згоден, але хто його вибирав :) Самі ж і вибрали, скинули одного олігарха, щоб вибрати іншого.
-
а кого надо было выбрать? не ради диалога спрашиваю, а просто ради любопытства ))
-
Багато чув таких виправдань і інших теж, але маємо те що маємо. Я маю трохи інші думки з цього приводу, але то буде довгий монолог запиту на який не було
-
Вищче
-
На сайтах я знаходжу інформацію тільки щодо вартості приватних уроків (70-80$/год )і груп. Я написала повідомлення в один із клубів щодо вартості аренди кортів, мають відповісти.
-
Здесь еда в ресторане стоит недорого, и странно как вы говорите с Бахмута прям приехали.. Сюда так просто не приедешь, мы например далеко не богатая семья, и чтобы сюда приехать собирали деньги некоторое время, как сюда спонтанно можно без денег приехать, если только билеты на семью минимум 3000 долларов?
-
Всім привіт! Знаходжусь вже в Калгарі: 1) Шукаю до кого можна підселитися в окрему кімнату. 2) Або винаймати разом. Розглядаю тільки дівчину, як сусідку (не пару, не чоловіка). Є потенційний варіант на заселення -1960 долл за всю квартиру з 4 квітня +350 долл однарозово за послуги рієлтора. По умовам: 2 ванні кімнати (тобто у кожного буде своя). Пральна машина всередині квартири. 1 вільне паркувальне місце. В ціну включено - отоплення, вода. Світло окремо, біля 30-40 долл за місяць. Це район Seton, біля Mahogany (SW) - новий район біля нового госпіталю. C-train не близько. Але поряд автобусна зупинка. По оплаті - 1й місяць + депозит. Тобто з кожного десь 2175$ = 1000 $ за 1й місяць+1000$ депозит + послуга 175$ Сьогодні ввечері їду на перегляд цієї квартири, і зможу потім більше розповісти. Кого цікавить - пишіть, будь-ласка, у приватні.
-
Привіт, хтось вже робив собі сертифікат ProServe? Поділіться де саме робили. Дякую