UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Лінк вставити не можна в чаті. Введіть в гуглі «відновити права онлайн»
-
І домашній сірий хліб. Проба пера)
-
Так їх в Україні відновити то пару днів. Все онлайн можна зробити. Такі правила і тут в США.
-
Основна страва😁
-
В групі є хокеїсти .чи українці ,які можуть допомогти і передати в Харків спорядження для хокеїстів , які будуть в Калгарі 2 січня ?
-
Ну, може и не совсем на юге, с балкона видно. Может, район чинука и гленмора
-
Ой, ну их. Угадайте кто на юге живёт
-
На юге, смотрю, салюты уже)
-
Та вже яка є😜
-
Люди,ми приїхали в нову країну, країну зі своїми правами і законами, країну, де люди довіряють один одному їх так виховують з дитинства . Навіщо привозити своє"село" в "місто"? Крутити,вертіти, обманути хотіти. Приїхали в іншу країну ,щоб почати все спочатку, з чистого листа? Так робіть це. Всіх з наступаючим і наступившим! Бажаю всім миру і перемоги в Україні, доброти в серці, розуму в голові, щирості в душі!🇺🇦🇨🇦🎆
-
Відновити реально. Люди так завжди робили ще з давніз часів і вище я написав чому. Головне, маючи вже канадські, ніколи не показувати копам українські. В кишеню до вас лізти і шукати інші права ніхто не буде, але якщо покажите україньскі, а у вас вже є дійсні канадські - то пробити вони це зможуть. Знав не одну людину з подібним кейсом, як у вас. Люди декілька років каталися на домашніх правах, не здавали на канадські і їх просто ніколи не зупиняли. Це вже як пощастить. Інше питання, що багато де потрібні права для роботи. Це вже вам вирішувати, ризикувати чи ні)
-
У вас же просто пластик, в чем проблема получить новый пластик, в базе вы есть, стаж ваш капает, пластик можно заказать в любой момент
-
Я просто не планую в Канаді залишатися більше ніж на декілька років, а українські права міжнародного зразка втрачати не хочеться. До того ж, в мене вони видані на 2 роки лише. Стаж навряд чи зарахують, а в Україні їх можна спокійно обміняти на 10-річні і їздити в Європі й вдома 🥲 Для мене то шок, що треба віддавати права українські назавжди, взагалі не розумію, для чого це :( Хтось знає, в Україні потім реально по базі відновити документи, чи заново треба навчатися в автошколі, здавати екзамени?