UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Е-трансфером?
-
Извините а зачем такие танцы с бубном? Почему не оплачивать с дебетовой просто? Вы же знаете, что оплата оренды с кредитной карты не влияет на кредит скор? Если вам принципиально кредиткой, откройте в другом банке просто. Например, Bmo выдал мне кредитку на 5000$.
-
Спасибо 👍
-
Доброго дня, хтось знає чоловіка на ім'я Mike з номером +1 406-901-3285 якій допомогає з житлом? На данний момент погодилися на квартиру, фотографії бачили, але він просить 1200 доларів на security deposit і лише потім можна подивитися на квартиру на місці. Хтось знає його, чи можна йому довіряти?
-
Я би в такі ігри не грався. Подивитися можно завжди безоплатно, виглядає дуже підозріло
-
@uu_foot Все ж в закрєпах є
-
Э такі лендлорди. Простіше за все, заїхати до відділення і придбати там. В моєму додатку нема такої можливості теж, щоб замовити. Але ми спілкувалися коли з працівниеом банку, про кредіт скор, він казав, що може їх придбати люба людина у відділенні. Сам ніколи не купляв. Коли придбаєтє поділіться досвідом будь ласка.
-
Белтлайн хороший район, я бы избегал East Village из-за близости к рехабам и тд. сами 1-го числа заезжаем в West Village, все доступно в радиусе 2-х кварталов, можно обойтись без машины